Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

sasi

Ez igen!
Ilyen pozíciót még az MSZ EN ISO 6947 szabvány sem ismer, talán a Szabványügyi Testület elé kellene terjeszteni ezt az újdonságot...
[#hehe]

000000000

Az igazi hegesztő szaki, az víz alatt és fej fölött is tud. [#nevetes1]

ncw4w5nca

Szegénynek szólni kellene, hogy talán kevesebb fejfájást okozna, ha a csövet állítaná fejre.[#wow3]

VighLajos

Ha úgy csinálná, nem keringene a kép a világhálón!
Úgy hegeszteni a hülye is tud...
[#nyes]

ncw4w5nca

Húú nagyon fontos dolog hogy keringjen a  világhálón, talán még a facebookra, meg a hozzá hasonló fontos oldalakra is felfog kerülni  [#wow1]

Mellesleg attól hogy be tudta gyújtani az ívet még nem jelenti azt hogy tud is hegeszteni [#nevetes1]

VighLajos

PSoft

Ez,csak egy bohóc!!!

A képen nem látszik,de a hegesztő ember ott guggol mögötte,az ő kezébe a pisztoly.:))

Nyilván való,hogy a faszbukra,meg a hasonló oldalakra készült a fotó.:)
Nem a szakmai könyvekbe illusztrációnak.

[#nevetes1]

ncw4w5nca

Na persze a vízipisztoly a korral gyengül, de azért én mégis kipróbálnám [#vigyor2]

jani300

Tudja a fene , én nem így csinálnám :)
De ha esetleg beleképzelnétek a csövet az árokba ..... Nem szeretnek esetleg ásni .

000000000

Feltételeztem, hogy a víz alatt való hegesztést senki nem veszi szó szerint.
Hanem, csak utalás olyan helyzetekre, ahol az átlag már régen elérte lehetőségei korlátatit.
Én el tudom fogadni, hogy vannak nálam sokkal jobb képességű emberek is.

Hogy konkréten ez a kép mit is akart ábrázolni, én nem tudom.
Nekem ezt "mondta", amiket itt felvetettem.

Én nem haragszom a nálamnál jobbakra, viszont a butákat nem állhatom.
Gondolom, ez eddig is kiderült.
Egyáltalán nem rád értettem, mert az látható, te nagyon érted a szakmádat.
El kell fogadni, hogy mások, más területen is lehetnek nagyon jók.

000000000

Elképzeltem (még nem láttam ilyet) hogy amikor melósok távvezetéket hegesztenek. Sokszor hetekig távol a külvilágtól. Eleve nem pancser hegesztők, sok mindent kitalálnak saját szórakoztatásukra.
A show mellé a tudás sem kizárt. No meg az óriási gyakorlat!

Néhány ezer kilométer vezetékbe belefér néhány varrat. Talán még fejen állva is. [#nevetes1]

000000000

000000000

Nagy terv! [#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

ncw4w5nca

Remélem most örül Varsa, hisz pont arrafelé halad ez a fórum amerre szeretné, és végül azt mondhatja, na látjátok nem működik így megszüntetem!![#sir]

KoLa