Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

3szwbavt

uraim, köszi a segítséget, kész a pajzs, és kiválóan műkszik a lámpánál! a napokban lesz főprósza.

B.Zoltán

Jó hogy össze jött, kár lett volna eldobni.
Végül is a 3 voltos lítium elemet raktad bele?

3szwbavt

a conradból jött 2 db dupla AAA elemtartó és kéthátú ragasztóval felkerült a két halántékomhoz a pajzsba

B.Zoltán

3szwbavt

nna ma megjött kínából a biztositéknak rendelt gombelem tartó, amit ki is kehet kapcsolni a kis dobozán és átraktam azt rá. a 4 db AAA elem annyira nehéz volt amúgy is, lebólintott a sisak a súlyától :-)  
ui.: eladó, 2 db 1 AAA elemet tartó tartó és 2 db 2 AAA elemet tartó tartó hehe. egyben 1000 Ft. :-)))

B.Zoltán

Jó az a kapcsoló rajta, de helyedbe csak ha hosszabb időre nem használom (több hétre)csak akkor használnám esetleg.
Majd a gyakorlatba kialakul, hogy érdemes-e kapcsolgatni, vagy mennyi kapcsolást bír.

Írtam, hogy nekem az elemtartó érintkezője volt olyan vacak anyagból hogy bele kellett forrasztani az elemet.

Lényeg az , hogy első időben gyakrabban teszteld a lámpás módszerrel, hogy minden rendbe van-e.

Remélem, hogy hosszú távra megoldottad a pajzs problémádat.

3szwbavt

bizok benne,  a napokban ki is próbálom.  
én van amikor vagy 4-5 hétig nem is nézek rá.

VighLajos

Szia adren!

Elküldöd valami levélben?
A többit magánban.
Üdv:
Lajos

3szwbavt

mármint a 4 db AAA elemtartót? :-)

VighLajos

Igen, ha komolyan gondoltad.
[#nevetes1]

000000000

Sziasztok,

Valószínű tudnák szerezni pár munkavédelmi lángálló ruhát, csizmát, ha valakit érdekel jelezze.

000000000

3szwbavt

ez az aluborítású köpeny és kámzsa, stb? mert akkor engem is...

000000000

Ok, ha aktuális lesz jelzek, légyszíves írjatok magánban egy emlékeztetőt.

3szwbavt

nna kipróbáltam a pajzsot élesben és tökéletes!