Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

Nem mindegy az neked!!?? Jó tett helyébe jót sose várj[#vigyor2]

3szwbavt

én elvárom a jót, mert én nagyon jó vagyok. a Mikorárts is virgácsot hozott, 24 karátos aranyból és öklömnyi brillek csillogtak rajta!

ncw4w5nca

És a brillek minek rá, csak nem azért, hogy a nejed nagyobbat tudjon ütni vele? [#wow1]

keri

Pont ezt akartam én is írni :D [#eljen]
Elég jó készletük van.

jgg8y2a4g

Mármint a gépek? Elsősorban olyan gépekre gondoltam amik máshol is beszerezhetők. (de azért egy "jeggyürű eszterga 1,6M-ért ....) vicc.

3szwbavt

nem eszterga kellene hanem olyan ami viaszból nyomtatja a cuccot...

3szwbavt

a brillek eladóak. kellenek?

ncw4w5nca

Köszönöm nem. Én az értékeimet a szalmazsákban tartom, a papírpénz nem tör, de az öklömnyi brill álmatlanságot okozna [#vigyor2]

3szwbavt

használhatnád jégakkunak hűtőtáskában a strandon...

3szwbavt

vettem gázlencsét meg egyebeket, maholnap kipróbálom. köszi a tippeket!

ncw4w5nca

Kíváncsian várjuk a tapasztalatokat.

3szwbavt

a pajzs akksijai ki lettek vezetve és beletettem két AAA elemet de nem akar a neonfényre beugrani...

ncw4w5nca

Én amit eddig cseréltem, abba 2db 3v-os gombelem volt,ezek külön külön csatlakoztak a panelhez. Azt viszont nem tudom hogy ott sorba vagy párhuzamosan vannak. Tehát lehet 3, és 6v igénye is.

3szwbavt

ahha. a műszerész nem vitázott velem, gondolom tudja mit tesz...  lcd tvket meg dvdket javít, csak ért a mikroelektronyikához. ellenben lehet, hogyy az 1000 mha  akksim 1 hónap alatt lemerült, ,most töltöm. bízok benne, hogy a műanyag burkolat szétbarmolásánál nem sértettem meg semmilyen kis bizbazt a panelen

B.Zoltán

Tegyél rá 2db 3 voltos litium elemet.Ha 1-1db AAA elemet tettél rá az kevés.
Szerintem fölösleges 4db AAA elemet belerakni, mert annak már súlya van.