Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

Írod hogy tanítottál néhány embert, hogy válhat valaki tanítvánnyá?

3szwbavt

ez volt a szakmám.  

3szwbavt

szoboröntő fémszoborműves.
és vagy megkerestek, vagy anno a cégnél adták alám.

ncw4w5nca

Ezek szerint te oktató voltál valamilyen intézményben?

3szwbavt

ncw4w5nca

ncw4w5nca

Egyszer egy ilyen helyen szívesen körülnéznék, pusztán csak kíváncsiságból.

3szwbavt

ncw4w5nca

3szwbavt

hehe.. már klasszul privatizálták, leleamortizálódott a gárda. vagy elment nyugdijba ügyebár.  
most 4 felé szakadt, és kiki a kedve szerint életben tartja a cégeket, és persze tilos a bemenetel a gyáregységekbe.  
csak a portáig.  
régen bementek a művészek és személyesen beszéltek a kedvenc öntőjükkel, cizellőrükkel...

ncw4w5nca

Akkor erről lecsúsztam:(

3szwbavt

jó élet volt régen.
én vagyok az utolsó, tőlem már csak idősebbek vannak és azok mind nyugdijban.
nyugis élet volt, és lehetett kisérletezni, gondolkodni
ma már nem ez van, termelés és pénz a lényeg
van néhány régi tag aki elment nyugdijba és nem árulta el amit olaszban vagy párizsban tanult, hanem otthon öntött évekig még. nem becsülték meg az új fönökök

ncw4w5nca

Sajnos a "régen" elmúlt[#rinya] igaz nekem akkor nem volt lehetőségem belelátni ezekbe a dolgokban, most viszont az interneten rengeteg hasznos dolog van. Ha egy kicsit is akar az ember, sok mindent össze tud ollózni. Kis után-gondolással komoly technikát lehet belőle összegyúrni.  

3szwbavt

így van..
a net zseniális, és ha valaki már tud egy kicsit és eszes akkor majdnem bármit...

ebalint

Jól néz ki! [#eljen]