Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

Csak azt nem értem, akkor miért lógitt a fórumon, ha nem a segítőszándék vezérli[#nemtudom]Te is sok mindent megosztottál itt a fórumon, mint sokan mások, de ha lényeget eltitkolnád akkor mi értelme volna a sok beszédnek?

ncw4w5nca

3szwbavt

köszi.  
megvallom, a kitalált megoldásomat nem raknám ki ide,  
1 mert nem érthető csak ha látod
2 jó dolog a bartel
3 szeretem a személyes kapcsolatokat

3vv2btrhv

Csak egy példa :  
A forum ajánlása után elvittem az ékszereimet leöntetni ( bronzból )előre kifizettem a munkát . A mai napig nem kaptam meg , a legutolsó üzenet az volt , hogy feladom postán , ez egy hónapja volt .  
A segítő szándék ?? Akkor ez mi , kemény átbaszás !! Bárkit megkérdezhetsz itt a fórumon , nem csak ebben a témában az én hozzáállomásozol , ha lesz negatív vélemény , akkor majd beszélhetünk a szándékaimról .

3szwbavt

3vv2btrhv

hozzáállomásozol =hozzá állásomról

ncw4w5nca

Nem pont a kitalált megoldásodra gondoltam, hanem arra amit Én vagy a fórumtársak kérdeztek, és amennyire meg tudom ítélni, Te maradéktalanul megválaszoltad.  

3vv2btrhv

3szwbavt

Lacit ismerem, nálam tanult, egyik a néhányból. A technikája kiforratlan, mást kellett volna keresni... fiatal még, de lelkes...
írok neki a munkád érdekében!

ncw4w5nca

http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1400239738&order=reverse&index=3&azonosito=hobbycnc#2574" TARGET=_fnew>Itt de ezt ne vedd személyeskedésnek, lehetne találni többet is:)

3szwbavt

3vv2btrhv

Ennek semmi értelme nem volt , semmi konkrétum , hogy kit és mivel , ha majd pontosan megmondod kit vertem át , folytathatjuk .

3szwbavt

amugy Laci, egy sráccal állt össze akinek vákuumos gépe van. de nem hozzák a minőséget még

ncw4w5nca

Nincs értelme folytatni:). Mint amit írtam, igazából nem érdekel a titkod, az sem hogy kivel üzletelsz, hogy ki vert át, vagy esetleg te kit vertél át. Én csak a személyes tapasztalatomat írtam le veled kapcsolatban. Nem állt szándékomba megbántani téged, és ha megbántottalak bocsánatot kérek. Viszont azt elárulhatnád, hogy mi az oka a bartel meghiúsulásának Adrennel?

3szwbavt

azt mondja, koszos volt a viaszod. és tönkretette a saját bokrát Tibor.....