Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

000000000

Ezek a kész gázégők jók lehetnek olvasztási célra ?

?http://aprod.hu/hirdetes/gazego-IDbUMP.html" TARGET=_fnew>gázégő

jani300

Nocsak ! Nekem ebből kettő is van ! Ugyan ilyennel csak olajossal akarok olvasztani én is . 20kW-ot biztos tud . Egy hete vettem egy 40x40 cm es kisamottozott kis kályhát "kohónak".

000000000

Nekem is tetszenek és ebben jobban megbízok mint a saját készítésűben átt nézetném egy gázossal azt lehetne nyomatni. Sőt találtam is egyet amit lehet le is ütök.

http://epitkezes-otthon.vatera.hu/epitkezes_felujitas/epuletgepeszet_hutes_futes/kazan/ganz_pgg_20_gazego_tartozekok_1704657329.html" TARGET=_fnew>égő

Rabb Ferenc

Szerintem verébre ágyúval...

Miért nem jó egy kétezer forintos piacon kapható disznóperzselő?

jani300

Ezek metánnal mennek ,nem tudom megy e pb vel . Gondolom levegőt kell csak állítani . Nem lesz az nagy Neked ? Nem látom a teljesítményét de nagynak tűnik a formájából . Nem érnek már sokat drága a gáz .

000000000

Mert 5 kiló alut nem 3 óra alatt akarok megolvasztani egy komoly égővel gázt és időt is meg lehet spórolni. Vannak home megoldások de én nem bízom ezekben ha valami balul sül el akkor gebasz van.

jani300

Nem vagyok benne biztos de amit linkeltél elbír 50 kilóval is simán csak győzzed gázzal .

Rabb Ferenc

000000000

Hát igazából nem kell fullon tolni komplett elektronikával szépen lehet szabályozni és akár hőn tartani is. Azért egy palackot csak nem szív le.

000000000

Amúgy bocs ha agresszív voltam :)

Szedlay Pál

232 Kw bőven elég bármihez, számoljatok.

jani300

Lehet elnéztem de 232kw ot ír lejjebb ??

jani300

3 megavattos kazánt fűtöttem hasonlóval . Azért volt gyanús  . Bőven elég a kis kék is .

Rabb Ferenc

Ugyan, dehogy voltál az.  [#integet2]

000000000

Hát jah majd keresek valami kisebbet de akkor ezek szerint olyan 100 kw elég.