Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

Ftomi

Persze teljes terhelésre semmiképp nem alkalmas ez csak próba.

fpd0kbd4

Van olyan frekiváltó ahol ez  működik , kérdés, hogy ezek a konkrét diódák bírják-e  ezt. Ez azért nem egy 250W-os kis macskarossz.

3ebj3bk8b

Igazából ez a leírás jobban passzol hozzá, mint a Driveblok.

3ebj3bk8b

fpd0kbd4

Úgy gondolom fölösleges beruházás volt a trafó, 1 fázis 20A-ról el kell mennie,szerintem.

Ftomi

Igen ez a sajátja  a Drive blok az egy másik vezérlő, de ahogy kibogarásztam hasonló abból gondoltam hogy a belseje is hasonló legalábbis blokkséma szinten.
összegyüjtve

3ebj3bk8b

Legyen igazad! Annyi simán rendelkezésre áll nálam. De ezt azért valaki próbálja ki előttem[#circling]

nyiszi

Sziasztok,
Nem lenne meg valakinek a DrivePAR Software?
Hanning frekiváltók paraméterezhetők vele.

fn47xk7ei

Sziasztok . Nincs valakinek Altivar 38 frekvenciaváltó kézikönyve magyarul ? Nagy segítség lenne .[#worship]

simarex

Csuhás

Az épp nincs, de a könyvtárban van vagy hatféle altivar kézikönyv magyarul. Talán az is segíthet.

jani300

[#t19p81894#]
Szia ! Az a 11.5 az Kva . Az áramokat nézd és megérted .
De nekem így is tetszik :)
Gyűjtök rá ha nem viszik :)
Túl sok vertikálfejem van már úgyis :)

fn47xk7ei

Igen , összehasonlítottam egy 22 kW-ossal . Igazatok van . De ha kisebb a teljesítménye azaz cca. 7,5 kW akkor megtartom magamnak azaz nem adom el .

jani300

Szerencsémre :)
Ilyesminek már nyomkodtam a gombjait , ez nem tűnt bonyinak .Az én 11 kw ossom német menüs az félretettem egyenlőre :(

simarex

A menüje nyelvezete állítható!