Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

Na ez az amire nem jöttem rá,hogy miért nem kap jelet mintkét forgásirány.
Ma levizsgázott teljesen jól használható,egy 200 as tokmánytárcsába vágtam M60x5,5 ös menetet,beállitottam és szépen kikapcsolt mindig,igazából zsákfurat menetnél lesz igazán hasznos.

h2j6ycpem

Tisztelt Fórumtársak!
Hozzájutottam egy Allen Bradley 22F-A1P6N113 frekiváltóhoz.
Induláskor F122 hibakód jelenik meg a kijelzőn. A450, A451, A452 egyikével sem törölhető.
Ezt terhelés nélkül, ill. 200W-os motorterheléssel is csinálja.
A leírás ad rá magyarázatot, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha építő jellegű ötletetek lenne szívesen venném.
Köszönöm.

Révész Richárd

Csinálj egy gyári beállítás visszaállítást, utána nem fog előjönni a hiba.
Valószínü, hogy analóg vezérlése volt és most hurokszakadást észlel.

h2j6ycpem

Szia!
Azt, hogy csináljam?

Révész Richárd

P041 paramétert 1-re állítod.

simarex

Szia
Van egy paraméter P112-est állitsd 1 re. ha jól emlékszem.

Révész Richárd

Na ez érdekes, egy kivonatos maual a P041-et hozza, egy másik manual meg P112-t.
Valamelyik jó a kettő közül.

h2j6ycpem

P041-et nem találok.

h2j6ycpem

P112 "1" esetén az érvényesítés után visszaáll "0"-ra. F122 továbbra is megmarad.

h2j6ycpem

Jelen estben nincs motor a kimeneten. Szabad.
Ekkor is kéne működni.
A leírásban is ez található, de valamiért nem fogadja el.
Vagy valamit nem jól csinálok!?!?

simarex

Ez normális.De ha a hiba továbbra is fenn áll, akkor lehet hogy van egy levélnehezéked(messziről azért nem lehet 100%-os véleményt mondani.)
Gondolom már lekapcsoltad róla a betápot majd ha "kialudt minden" ujra vissza, esetleg ez még segíthet.

h2j6ycpem

Sajnos nem segít a visszakapcsolás sem. Levélnehezék?! Nem is akarok belegondolni. Köszönöm a segítséget, ha még eszetekbe jut valami írjatok.
Addig is böngészem a leírást....

Révész Richárd

Küld át légy szíves a leírásodat.
Nem találok egy rendeset.

Révész Richárd

A vezérlő sorkapcsok közül  01-et és a 11-et kösd össze. Van egy dip kapcsoló a panelon, azt kapcsod SRC-re.

guliver83