Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

vjanos

Köszi, csak kíváncsiskodok... ha nem muszáj, nem kezdek ilyen alacsony szintű nyelvekkel :)

Belenéztem a manualba, érdekes, de momentán nem tudom mire tudnék használni egy ilyent, illetve időm se nagyon lenne rá :/

000000000

Eladó új 3 x 220V bemenetű, 3 x 220V kimenetű 30 kW-os frekvenciaváltó

KoLa

https://vikiwat.com/userfiles/productimages/11446/product_large_36011.jpg" TARGET=_fnew>Ezt a zavarszűrőt hogyan kell bekötni Hitachi L100 elé, külön-külön, mindhárom fázisra?ebből van három db.  
Nem tudom mit kezdjek a kijövő nullával!? a frekiváltóhoz csak a 3 fázis megy!(vagy lehet egyfázis és a nulla bekötéssel, de ez nem cél)

Bencze András

Ez 1 1 fázisú (2 ágat szűrő)zavarszűrő. 3 fázisra már csak a 250/110V felirat miatt sem javasolnám.

Bencze András

Írj magánban meg tudom oldani.

KoLa

KoLa

Megkaptad a levelet? ez a probléma aránylag sűrgős választ igényelne!vagy akkor tovább kell lépnem!

Bencze András

KoLa

Bencze András

pv6cdvuc7

Sziasztok.érdeklődni szeretnék 1 hozzáértőtől!Van  1 frekiváltóm és rákötöm 1 mosógép motorra-deltába.( 16 pólusú) De elég jól melegszik a motor? Normális ez?
Köszönettel!!!!

000000000

Sok az ismeretlen, némi konkrétum jó lenne.
Például motor típusa a frekvenciaváltó feszültsége és hasonlók.

pv6cdvuc7

Heló! a motor 220/380 voltos. a frekiváltó kimenete 3-230 volt

000000000

Van ellenállás mérőd ?
Ha van akkor mérd meg a motor kapcsain a tekercsek ellenállását.  
Mindhárom között ugyanannyi mérsz akkor lehet tovább lépni.  

pv6cdvuc7

Van. Ok megmérem.Köszönöm tanácsod!