Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

drehás

ha valakinek sikerül megvásárolnia ,írhatna pár sort.
Köszi.

ywathzay

Lehet hogy gyárban készült, lehet az anyagot sem spórolták ki belőle (de nincs 800kg), de ez egy kisipari masinéria.

drehás

honnan ez a tudás?voltál ott?megemelted?

drehás

Szevasztok!
Tudom nem a spanyol viasz,de sok kezdő is van az oldalon ezért mutatom meg ezt a furóélező sablont.Én kb 50 évvel ezelött dolgoztam egy német nyomdagépgyárban szerszám köszörűsként,és ott találkoztam ezzel az egyszerű ügyes élező sablonnal.Kis gyakorlással nagyon pontos fúrókat lehet vele köszörülni.

drehás

Ez a sablon kinai,mint minden,de el is készítheted.Annó amivel én dolgoztam egy 1mm-es acél lemezből volt kivágva,és egy mérőszalag darab volt ráragasztva.A kép a bangood-on levő árat mutatja.

Devecz Miklós

Valakit nem érdekel?

Kompresszor

(nem én hirdetem)

TROMF22

Valakit érdekelhet egy csemege:
https://www.jofogas.hu/vas/Hardige_eszterga_es_egy_hegeszto_gep_91881599.htm

Igaz, hogy revolverfejes, de mégis egy HARDINGE.
Sose gondoltam volna, hogy az országon belül, magánszemélynél ilyen felbukkan.

x5izpkum

Itt egy felújított (USB-s profi szoftverrel, garanciával, stb...) NH V-9000 (ugyanaz, mint a Gravograph VX2 vagy az IS-800 mechanikailag) szinte fillérekért! (1,2M Ft+vám+áfa+szállítás)
https://www.ebay.com/itm/Gravograph-New-Hermes-Vanguard-9000-Engraving-Machine-Refurb-Solustan-USB/113101898791?hash=item1a55660427:g:4PEAAOSwoKFbMSAS

drehás

Ha valaki olcsó marógépet szeretne.

RJancsi

Amennyit rá kéne költeni, hogy használni is lehessen, azért már lehet azonnal hadrafogható gépet is venni.

Csuhás

Kidwick

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!