Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

KBalázs

Legyetek azért résen, ez az oldal 3 hete még nem is létezett! Én nem fizetnék ilyen oldalon semmire sem.

RJancsi

Az is "érdekes", hogy a címlap alján még ott a Paypal is, de a kosárnál már csak bankkártyát fogad el, és nem irányít át egy bank felületére, hanem direktben kéri a bankkártya adatokat a cvv kóddal együtt. Minimum gyanús!

MoparMan

ez az amit már nem szabad kitölteni.
nem banki oldalon kártyaadatokat megadni.

dtb

Teljesen jogos az észrevételed, ezen én csak ezért csodálkozok, mert a facebookon nyomta a képembe a reklámot.

RJancsi

Egyébként a hitelesnek tűnő gyártó honlapján épp 10-szeres áron 699$-ért lehet megrendelni.

Snapmaker Online Store

morvfer7

A facebook minden fizetett reklámot megjelentet, épp ez az oldal a bűnözők melegágya. Rengetegen vannak rajta és elég egy 18+ képet tenni egy kétes hirdetésbe és a csorda nyálcsorgatva azonnal meg is nyitja. Olyan az oldal, mint a gazda, mire eljutott oda, ahol van, millió ellenséget szerzett magának, mindenkin átgázolt, 10 cent haszonért cserébe és ez nem is fog változni a jövőben sem. Akik felépítettek egy több 100 ezres követői tábort, fizetniük kell, hogy elérjék a saját követőiket, pedig az oldal csak a felhasználóiból él.

Szalai György

Magvas gondolatok. Köszi.

dtb

Ne haragudj Feri, de erre szokták mondani, hogy nem tudom mit szívtál, de küldjél nekem is!!! [#nyes][#nyes][#nyes]

morvfer7

Nem szoktam, és nem is ittam, de ha elmondod, hogy melyik részével nem értesz egyet, akkor kifejthetem bővebben. :)

dtb

Tegnap már fáradt voltam... :-)
Szóval köze nem volt ahhoz, amiről beszélgettünk, -jelesül egy valószínűleg kamu, átverős oldal, ahonnan gyanúsan olcsón lehetett rendelni ez-azt. Ehhez képest jössz a facebook-kal [#nyes]...

morvfer7

Te írtad, hogy a facebookon reklámozták, erre írtam, hogy az semmit nem jelent, a facebook pénzért bármit megtesz, nem vizsgálja, hogy csaló a weboldal vagy sem, neki a lényeg a bevétel.

remrendes

Ez jo vetelnek tunik.

morvfer7

Sziasztok!
Nem tudom, hogy hova írjam le, de meg kell osztanom veletek:
Ma voltam a vasszinesfémnél Tatabányán, és van náluk turkáló, 7-8 láda, egyenként kb 2-3 négyzetméter, tele van rakva darab anyagokkal, alumíniumtól kezdve a plexi lapokig, poliamid rudak, poliamid lemezek, textilbakelit lemezek, stb.
A lényeg pedig, hogy a vasszinesfémnek egyébként is jó árai vannak, de a turkálóból mindenki 50% kedvezménnyel válogathat.
A targoncás még meg is kérdezett, hogy szétpakolja a ládákat, hogy jobban hozzáférjek?

ebalint

T_W_S

[#eljen]

Ez szuper lehet. Esetleg Dunaharaszti környékén nem tud valaki hasonló turkálót? Gyakorlatilag semmi anyagom nincs nagyobb átmérőben, amit lehetne drehálgatni, mert vagy nem jutok el nyitvatartási időben kereskedőhöz, vagy a minimális vásárolható mennyiség is sok. Nameg nem is sok kereskedőt ismerek.
De egy jó méh telep is szuper lenne. Még guglival sem nagyon találtam. [#nemtudom]