Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

T_W_S

Köszi, megnéztem térképen.
Majd beiktatom egyszer a menetrendbe.
Írok, privát is! :)

drehás

Valaki árult itt ilyen gépeket, csak frissen festve ,és dupla áron.Retró furógép

drehás

Hát ezt elb....tam.A HTTPS nem kellene rá.

drehás

Gépi hántoló!
Szerintem csak telefonra válaszol.

MoparMan

fordítva illesztetted be.
Az url-hez írtad a "retro fúrógépet" és link nevéhez az url-t [#kacsint]

Szalai György

Azt írta, hetvenezer az ára.

drehás

Köszönöm Gyuri,már én is kaptam választ tőle.

xt79ipd3

Üdvözlet!

Most találtam a Vaterán: Kéziszerszám akkumulátorok, többnyire újak. Este 21 óráig jár le mind.  Hátha valaki tud közültek olcsón venni belőle. (Nem az enyém, az eladót sem ismerem.)

BÚÉK!

Kidwick

Üdv!
Sajna a ni-mh akkuk elavultak,állásban tönkremennek... sőt mindig is sz.ok voltak a tokja esetleg jó,hogy rakjál bele normális cellákat, az eredetiségükben sem vagyok 100 %-ig biztos. Pont most olvastam egy makita hírlevelet amiben hamis akkuk piacra kerülésére hívják fel a figyelmet. Ja és látni olyan videót amiben szétszednek 1 akkupakkot majd kivesznek egyet a párhuzamosan kötött cellák közül.. majd szétszedik a cellát és kiöntik belőle a SÓDERT
Súlyra megvan.. feszültség megvan... Kapacitás nincs meg:)
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

ecp4rs0md

Ha valaki marógépet szeretne venni ezt nézze meg. Marógép

Kidwick

Üdv! 1.000/250 eszterga pad.
Egy közösségi oldalon találtam ezt a hirdetést, egy öreg bácsi hirdeti betegség miatt ha valakit érdekel keresse ezen a számon : nulla6heven 5tizenhat84tizen1
Állítólag nagyon sok tartozékkal együtt ára 550.000.-
itt elérhető a hirdetés
hirdetés
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

RJancsi

Hátha valaki lát benne fantáziát. Masszív öntvény.

Szalai György