Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

gaben

Korábbi topik folytatása...

MoparMan

Kerüljön ide ha valami témába vágó tételt (gép, szerszám, alkatrész stb.) találsz külső hirdetési oldalakon ami mások számára esetleg hasznos lehet.
Ne keverjük bele az itteni Adok-veszek-be.

Köszönöm!

Csuhás

Többször linkeltem már hirdetést mert szoktam böngészni azokat az oldalakat. Van már több gép ami ilyen hirdetés révén került az itteni gazdájához. Szvsz elfért volna az adok veszekben is hiszen kb hetente volt egy egy linkelés, de ha külön topokot szánsz erre akkor ezentúl ezt használom.

MoparMan

Nincs ezzel baj, jó dolog ez, de így sokkal egyértelműbb.

Köszi!

RJancsi

Volt néhány hirdető, akik az adok-veszekben a Vaterás vagy Jófogásos profiljukat linkelték be. Ezen túl ők is itt kell, hogy megjelenjenek?

MoparMan

az sem a legjobb megoldás. ők a köztes állapot.
viszont saját terméket árulnak.
ide azok kerüljenek ami nem saját termék, csak láttad a vaterán, jófogáson akárhol (nem webáruházban) és gondolod, hogy másnak jól jöhet aki.

drehás

http://szerszampiac.hu/szerszamgep/koszoru/szerszamkoszoru_elkoszoru_orosz
Én sokat szemeztem vele.
Hátha valaki éppen ilyet keres,ráadásul kettő van.

s7manbs8

Ha már itt tartunk lehetne olcsó és drága kategória is ... hogy mindenki a pénztárcának megfelelő topickban nézelődjön. :)

Csuhás

Új lakatszekrényes e2n egész jó áron: E2N

RJancsi

Kinek mi az olcsó és mi a drága? Van aki a 3 ezer forintos léptecsre is szívja a fogát és gyakran százezres szervók is gazdát cserélnek. Nem kéne pénztárca szerint tovább szeletelni a topicot. Szerintem.

s7manbs8

Most hogy mondod, lehetne valami szűrő benne, ha lenne valami ár mező pl. vagy egyéb is, akkor kit mi érdekel, nem kéne mindnet végig nyálazni.

RJancsi

Az is egy megoldás. Meg ha végre láthatnánk a Nagy Testvér által hosszú ideje emlegetett "megújul az adok-veszek" legalább béta verzióját. Ahol talán szűrők is lennének.

MoparMan

fogadjunk valami mérnök vagy [#eplus2]
ha sokat gondolkozol, képes vagy egyszerű dolgokat is túlbonyolítani [#vigyor3]

nyilván túl kell fejleszteni egy ilyen témát a heti 3 bejegyzésnek...