Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

remrendes

A facebookon lattam a Szerszám/Gép adok-Veszek Piac csoportban.

rotaryfun

Ha valaki patronkészletet szeretne akkor tapasztalatból mondom hogy ez az ebay szállító
a vállalt 1 hónap helyett 2 hét alatt megküldte a patronjaimat. ( Mégsem 20 ezer mint a hirdetésekben.)

drehás

Üdv!
A  nevedet nem írtad.
Tudod ez úgy van,hogy mi is ismerjük a kinai piacot,és az ottani árakat.
Ilyen összeggel csak azt lehet megvezetni akinek nincs lehetősége paypal ,és egyéb kártyás vásárlások,vagy azonnal kell.
Azonban lehetséges az is,hogy akkor és ott ahol ezt beszerezte lényegesen magasabb volt a költsége.
Párszor én is küldtem ár ismertetőt olyan személynek aki hasonló árréssel, dolgozott.A válasz legtöbbször az volt
hogy oké elhiszi amit mondok,de azért megpróbálja.Láttam el is adta.
Régebben az volt itt a szokás,hogy a legalacsonyabb árak itt voltak,és külön kihangsúlyozták,hogy a "fórumos ára"és
az valóban alacsonyabb volt mint másik hirdetési portálon ugyanez a termék,és eladó.

Csuhás

Mi ez, amit magam is élvonalzóként ismerek?

w0hgtwf3w

Erről már nagyon sok vita volt.
Szerintem Sirnyeteg már e miatt nem nagyon kommentel.

Az Ebay-os rendeléseknél nekem semmi kifogásom sincs ha valaki akár csak megkétszerezi az árat.
Itt mindenkinek ki kell fizetni a másik munkáját, és bizony nem mindenki jártas a Paypal és Ebay világában.

Te mennyiért intéznéd egy ilyen rendelést minden velejáró dolgát ???

Ha ingyen akkor ajánld itt fel, biztos lesz aki igénybe veszi a szolgáltatásaid.

Viszont a ma délutáni hirdetés nem éppen gerinces emberre vall.
4x áron árulja a fórumon vásárolt portékát, ez szerintem jobban kiveri a biztosítékot.
(Általában nem szokott senki sem kereskedni az itt vásárolt dolgokkal.)

Szalai György

Nem tudom ennek a fajtának mi a szakszerű neve.
(Élvonalzó néven a késszerűeket találja a kereső.)
Az 500mm-esemre csak azt gravírozta a Kalibergyár, hogy MSZ 11173 1.o

jani300

Elég lenne ám az is hogy hogyan is kell használni .
Ezt speciel én sem igazán értem . Tusirozáshoz kicsi a felülete .

rotaryfun

A barátaimnak ingyen szoktam. Viszont hogy az így legyen a barátommá kell hogy váljon, de legalább a bizalmasom kell hogy legyen, mert az olyan barátokkal tele a padlás akiknek segítettem tegnap,holnap pedig nem köszönnek vissza. Aki nem a barátom annak pedig semennyiért mert nem vagyok rászorulva hogy ebay -en vett dolgokat két-két és félszeres áron árulgassak és a kapzsiság ezen fokára sem jutottam el.
Abban viszont szívesen segítek bárkinek, hogy ebay vásárló legyen és ha az lesz mire figyeljen. Igen, ebben igazad van az ilyen potyalesők nem a hobbi vagy a szakma szeretete és közössége miatt vannak itt, épp ezért kellene hagyni hogy megjegyzést lehessen fűzni azokhoz a hirdetésekhez ahol nagyon kilóg a lóláb. pl mint a hobbielektronikán ahol a vaterahuszárok azért jobban odafigyelnek. Jönnek ide olyanok is akik most kezdik, most kezdenék. Azért jön ide hogy tanuljon információt szerezzen és fórumbarátságokat kössön. Aztán éhes hiénákba botlik ha nem vigyáz, de hogyan vigyázzon ha azt sem tudja mire kell ? A múltkor valaki olyan trafót árult ami takarék trafó volt. Tehát nincs galvanikus leválasztás így a szekunder kivezetések bármelyike is akár halálos áramütést is okozhat. Ez persze nincs a leírásban mert egy ideje hülyének lenni alkotmányos joga mindenkinek. Lehet kukacosnak tűnök de azt sem tudtam szó nélkül hagyni.

rotaryfun

Hello
"A nevedet nem írtad." -ez alatt mit értesz ?

sasi

Egyengetővonalzó a neve. Három pontossági osztálya volt:

0 = agypontosságú sík ellenőrzéséhez
1 = hántoláshoz
2 = finom egyengetéshez

sasi

"agypontosságú" = nagy pontosságú [#lookaround]

Kidwick

Üdv mindenkinek!
Én vállalnám az Ebay rendelések intézését. A vételáron felül  30.000.-ig  12,5%  , 30.000.-50.000.-ig  10 % ,   50.000.-100.000.-ig 8 % ügyintézési jutalékért ha van elég megrendelés.
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

MoparMan

szerintem hamarosan kikiáltanak harácsoló [#kocsog]-nek. ha nincs mázlid reggel egy keresztre feszítve fogsz ébredni [#eplus2]

Kidwick

[#felkialtas]Hajrá![#felkialtas][#violent]
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!