Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

designr

Van gépkönyv Csuhásnál..ugy tünik a képen mintha tényleg egy hasáb-befogó lenne..de az pl enyémről is hiányzik..csak a patronbefogó fej van meg ez..

svejk

Elvitték már így, tartozékok nélkül.

No, egy gonddal kevesebb! :)

ii5d35wcx

Egy ilyet akkor is vennék ha eladó!
Üdv: Sanyi

designr

Nekem komplett gépem van.Nem eladó..Régen tele voltak a hirdetések régi jó öntvény gépekkel,alkatrészekkel,kiegészítőkkel.Mára már összeszedték
 a kereskedők..vagy a hobbisták..nehezebb hozzájutni.

ii5d35wcx

Szia ! Nekem is van egy komplett gépem , meg egy hiányos.
Éppen ez a szerszámfelfogó hiányzik róla. Ezért keresnék hozzá ilyen részt , ami a képen van.

ii5d35wcx

Egyébként így néz ki az esztergakés felfogó.

PSoft

Érdekes módon, a miénkről is az hiányzott, hogy miééé?...[#nemtudom]
(a bekarikázott fecskefarkas "X-Y" szán test, meg a két orsó)
Én csináltam rá, szürkeöntvényből martam, az eredeti méreteit kitalálva/megsaccolva.

ii5d35wcx

Nekem ez az egész hiányzik a másik gépről.

zozo

Az enyémen még volt a patron behúzó kerék előtt 2 db fordítható/rögzíthető ütköző is, amin be lehetett állítani az elforgatás szögét + és - irányban.

ii5d35wcx

Igen ! Az enyémen is megvan

ii5d35wcx

svejk

No milyen sok embernek van!

Ha nem sértő a kérdés, tudtok és szoktatok is rajta élezni, vagy csak úgy van.
Mert ha egyszer én is szerzek egy ilyet akkor tudjam hova kell mennem "tanfolyamra".

designr

Nekem csak szembejött egyszer jó áron,fúrókat kézből köszörülöm,sokélű marókhoz meg tényleg kellene tudás.T5 kerékhez köszörültem egyszer egy eggyélűt,az jól sikerült.
De sima finom kúpot..szelepekhez..stb már sokszor csináltam rajta.Dehát én mindig mondom nálunk jó kezekben annak ezek a dolgok.Szépen megőrizzük az utókornak,az örökösök meg majd odaadják fillérekért..[#nevetes2]

ii5d35wcx

Még nem. Most lett kész a pantográf marógépem. Ezután fogom próbálgatni.

zozo

Vannak hozzá karjaim és asszem' van egy vadi új fortuna is hozzá. Meg talán még patron is.