Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

drehás

Órás kellene,vagy hagyományos 05 százados,de jó minőségben.
A kinait az ára miatt nézi az ember,és reménykedik,hogy jót is talál közöttük.
Igazából jó lenne egy fekete listát azokról a kinai cuccokról amelyekbe belefutottunk,és bagót sem érnek,vagy talán inkább azokat kellene leírni amelyek kiválóak,és ajánlani lehet.

Szalai György

Most keresett itt nemrég valaki egy efféle vasdarabot.

https://www.jofogas.hu/budapest/Nagymeretu_koszoru_ko_kiegyensulyozo_75377853.htm
(Hát, nem szúrja be linkként.)

Na most meg itt van egy, pedig még életemben nem láttam ilyet eladni.

Rabb Ferenc

x5izpkum

Itt egy kiváló gép, olcsón, Gravograph IS-900, automata elektronikus (optikai?) felületkövető, egyedi design, X és Y irányban is képes hosszabb anyagot megmunkálni, stb...

IS-900 Ebay

MoparMan

@rokonok: ide olyat tegyél ami másnak hasznos lehet. ha csámcsogni akarsz azon, hogy szerinted túlárazott pl. azt ne itt tedd. ne ezen a fórumon.

designr

Nem tudom komolyan gondolják-e?
Fababakgép 120/kg
Van 400 kg cnc eszterga is..
Fabakgép

ecp4rs0md

Sajnos ott nem az van,hogy 120-ft/kg, hanem,hogy várják az ajánlatot!

MoparMan

még csak az sem. "kérjen ajánlatot" van ott [#vigyor]

feltételezem a kb. súlyuk azért van feltüntetve, azt kell szorozni a 120 forinttal.
egyébként rém egyszerű, akit érdekel majd kér ajánlatot.

ecp4rs0md

Háát nem egy olcsó hely ez, volt,hogy kérdeztem árakat vagyis kértem ajánlatot, megdöbbentő árakat találtak ki.[#vigyor3]

rokonok

Ami már semmire nem jó azt megkapod 120FT /kg-ént. Így is 2x-sét kérik az átvételi árnak most 50 Ft kg-ja a vas hulladéknak.

s7manbs8

Sőt még házhoz se viszik. :)

jani300

Az milyen hobbista akinek létezik semmire sem jó dolog ?
Nekünk másféle ostor motorunk lehet :)

rokonok

Pizzát házhoz hozzák ha rendelsz.

rokonok

jani300

2-3tonna lehet .
A fuvar a húzós , meg a daru .
Ezt már én sem vállalnám ,fel le pakolni :)