Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

vjanos

Mindeközben ugyanezen lánc egy másik áruházában.
Kösz még egyszer :)

zozo

Ez a típus mindig is 12-14 ezer szokott lenni. Ősszel már nézegettem őket a szaküzletekben. De csak most lesz nekem is olcsón, a jóvoltodból/jóvoltotokból [#nevetes1]

KBalázs

Nem véletlen dobtam fel a dolgot...
Én most ugye nem vettem mert sajnos már fûtés szezon elejét megvettem szakboltban, így tiszta volt hogy elírták az árát.
Kb. 15 (vagy több?) éve jártam Tecsóban jól, (akkor tényleg), ugyanis a TI-83 Plus "okos-" számológépet adták háromezer körül. Abban az idôben annak az ára csupán egy nullával volt drágább... na én vettem egy rakással. Pedig annyira jó fej voltam, hogy az ügyfélszolgálaton szóltam is hogy "el tetszettek írni", de nem izgatta ôket. Utána szépen lassan eladogattam ôket, még mindíg nagyon nyomott áron, de azért megérte.
Egy-két éve lecsúsztam digitális forrasztóállomásról, az óbudai madarasteszkóban árulták párezerér, én meg jól megnéztem és optimistán gondoltam hogy máshol is lesz. Hát nem ennyiért. Mire visszamentem már elvitték mind.
Viszont volt hogy így bevásároltam 608ZZ csapágyakból egy kazallal, szintén osán, fillérekért, kb 25ft jött ki darabja, tizesével volt, görkoricsapágy címszóval.
Szóval nyitott szemmel kell járni-kelni.

zozo

Kínaiak árultak egyszer fillérekért lézer diódát, többen meg is rendelték a fiúk tőlünk, de nem emlékszem, hogy végül megjött-e nekik...

Egyszer egy kamerát rendeltem kb. ötöd áron, de úgy kellett a pénzt "visszaperelni" :)

kaqkk007

b4nm7gjvr

b4nm7gjvr

Én is ezt használom közel 10 éve! A pákatartó extrásítva lett, egy fekete Weller óntartó rá lett applikálva a tetejére, és így kéznél van minden! Kicsit dzsuvás, de nem dísznek tartogatom...

Motoros

Fehlmann koordináta asztal avagy marógép asztal vadi új, fórumosoknak kedvezmény. Itt a SZERSZÁMPIACON. Jelezni kell a "fórumos" érdeklődést a kedvezményhez (190)

jani300

75 ért árultam itt nagyobbat ,térben dönthetőt ....
Senkinek nem kellett , mert 300 kiló körül van ,már nem emlékszem pontosan a súlyra .[#nemtudom]

Szalai György

A Jófogáson.Szép darab öntöttvas, körbemunkált gépalap.

x5izpkum

Műanyag tároló doboz, 100db kb. 100 Euró, kár, hogy Németországban van, és nem postázzák. (van itt minden, csak kellene valaki aki ott intézi)
surplex árverések

x5izpkum

Mázsaszámra vannak ilyen tárolódobozok, fillérekért:

ITT: Surplex

Hátha valaki szokott ott árat verni.

Csuhás

Hátha valaki ilyen gépet keres: Keretes fűrész

Csuhás

Istvan0728