Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

x5izpkum

Csak, hogy a piaci árak is láthatóak legyenek:
CG-30 kisebb élező, mint az AF5, és 1000 USD, nem 80ezer Ft. (+szállítás+vám+áfa+stb.... ingyen csak a levegő van)
Ebay CG-30 élező

Szalai György

gaben

Szia Gyuri,

én kerestem, de vákuummérőt.
Szerencsére írt egyik fórumtárs és már meg is érkezett, szóval nagyon megörültem neki, hogy ilyen hamar sikerült szerezni.

üdv, Gábor [#wave]

Csuhás

Precíz dupla impulzusos ponthegesztő vezérlő: DPSW

Istvan0728

gk6nzg8h4

Hírdetés figyelő -> az Auchan-ban lehet kapni Black+Decker lítiumos fúrócsavarazozót 8000Ft-ért.
 Otthon derült ki, hogy nincs rajta nyomatékszabályzó - amit még túléltem volna - de a meghúzó gombja egy kapcsoló. Nincs átmenet, vagy be vagy ki. Ezzel már befürödtem korábban, mert a hírtelen rántás tönkretette a csavarozó biteket. Fúráskor sem biztos, hogy segít.
 Anno a szovjet fúrógépeknek volt ilyen tulajdonsága.

Nem ajánlom.

Csuhás

Nem olcsó, de hátha valaki ilyen ritkaságot keres: 1m tusírléc

gk6nzg8h4

Én nem merném lerakni betonra fejjel lefele.

Csuhás

Ő se meri, csak akkor ha fa ládikában van. :- )

gk6nzg8h4

Ja hogy ez fadoboz?! Azt hittem az valami leharcolt öntöttvas. Jól van!
 Mondjuk mutathatna egy képet a talpáról is!

ORCA17

Érdemes szétnézni a hirdetései között Vatera

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

Kidwick

Képzeld el ,hogy nézhetett ki az előző kettő...[#csodalk]
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Vetesi75

Kidwick

Azért nem vagyok elájulva a "jóval olcsóbb" áraktól..
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Kidwick

Ezek vmi felszámolás,csődeljáráskor  stb megveszik kilóra a cuccokat.. van minden .. A Jézuskától a géppuskáig..