Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Kedves fórum társak !

Figyelmetekbe ajánlanám a következő honlapot :

http://www.elfekvoaruk.hu/

A Pista bácsitól vásároltam egy-két dolgot ...

Nagyon korrekt jó indulatú üzletember .

Ajánlanám figyelmetekbe , hatalmas árukészlettel rendelkezik !

A honlapon található árak , magán ember számára irány irány árak .

jó böngészést kívánok !

s7manbs8

MÉH cucc képek.

designr

Két forgószék van elrejtve a képen,azt hozd el..többit hagyd..

s7manbs8

Tényleg, no meg ott aorrszz kerók, amiből összehegesztek egy elektromos cargo bike-ot legalábbis ezen álmodok. :)

jani300

Elég kispályás telep :)
Én már leírni sem merem miket láttam :) [#wave]
Persze nem sértő a szándékom , kezdő még örül mindennek ...
A mosógép oldala pl elsőosztályú kasznizni :)

s7manbs8

Amióta nem lehet eladni, azóta 1/20-a méretű sincs mint régen persze, kisvárosban meg még csoda hogy ennyi is van.  :)

jani300

Irgalmatlan nagy buli az még mindig .
Az a pár százas amit otthagyunk havonta ,nudli ...

s7manbs8

Na, majd egyszer lemegyek Pécsre két hétre böngésző túrára, nyaralás helyett. :)

jani300

Vállalok idegenvezetést :)
Ugye nem gondoltad teljesen komolyan hogy csak úgy besétálsz egy veszélyes üzembe :)
Már írtam ,én sem biztos hogy bejutok egyáltalán .
De mondok egy trükköt ,majd viszünk valami göngyöleget ,azt még talán be tudjuk vinni futóval ,egyenlőre ...

s7manbs8

Úgy szokták máshol is, ki vannak találva a trükkök. :)

fn47xk7ei

[#wave]Te tudod , hogy én tudom ,hogy te tudod ...komolytalan az egész . Aki tényleg jár MÉH telepre az nem ezt keresi ill. találja .De mi tudjuk .[#integet2]

s7manbs8

Ezt hogy érted ?

Tegnap kerestem 100 ezret, előtte meg 50-et, de nem ebből nyilván ... :)

fisrcxuk3

Úgy gondolom  Csikarcnak,Pjaninak igaza van , ne feszegetsd a  foto témát  a haszonanyag telepen,ha nem akarsz ellenségeket.Ill. csak ott ,ahol eladásra is jogosultak.Ahhoz pedig egy leválasztott, kiszolgáló terület kell ,legálisan csak ott kiállított cuccost vásárolhatsz.

jani300

Most hogy ezt a leválasztott területet említed ,ez valóban megvan két helyen is . Nem tudtam erről így konkrétan .

fn47xk7ei

Konkrét dolgot nem akarok leírni és komoly választ se várjál tőlem . De azt hiszem leírhatom bátran , hogy nem ma és nem is tíz éve kezdtem a témát .[#shakehead] [#kuss]