Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

Csuhás

IC is meghalt? Nem lehet hogy csak ellenállást szakítottál meg a bemeneten?

svejk

Van, illetve volt, kihasználatlansága miatt továbbadtam rajta.

Nem különösebben kapott meg, szerintem nem volt felhasználóbarát, persze a Csuhás által is írt előnyök kétségtelenek.

Igaz csak egy UNI-T-volt.

Csuhás

Egészen jó árnak tűnik. Az ár függ a választott mérőléc hosszától, és úgy látom hogy csak egy léccel adják, de így is jó vételnek tűnik. Ha valaki vesz írja kérem írja meg a tapasztalatait.

Szóval: D R O

Csuhás

Elrontottam a linket, új próba: DRO

remrendes

Ez egy egesz jo vetelnek latszik.

szabo janko

Ez szerintem SINO koppintás, persze ettől lehet jó.Ha marógépre van sok hasznos funkciót lehet használni (furat kiosztás,ív maráshoz segítség).

drehás

Lehet,hogy pont ilyet keresel?köszörű

Csuhás

Virbo

Azt írja, hogy amit kiválasztottál azannyi amennyi. Vagy akármekkora léc, vagy valamelyikkijelző.

y580keijn

Üdv.

Hátha valaki fűrészelne...

fűrész

ywathzay

svager

drehás

Lehet,hogy alkudni is lehet.

drehás

Jobb sorsra érdemes!

Csuhás

De szívesen megvenném és felújítanám, ha volna még hely a műhelyemben.