Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

designr

Ha még megvan nagyon jó vétel..
Fúrógép

vjanos

Már majdnem felhívtam de tegnap óta varázslatos módon felment az ára... :/

nyiszi

Ha esetleg valaki profi tokmányt keresne.
Nem kínai. Vettem már itt-ott pár db-ot de ez a leg kiválóbb.
Gyorstokmány

y580keijn

"Jobb sorsra érdemes!"

Üdv.

Remélem, jobb sorsa lessz.
Bár amikor egyedül beraktam a skodába-mert a bácsi nem tudott segíteni- szídtam azt a napot,amikor elolvastam a hírdetés figyelőt.

Azért így, hogy már itthon van azt mondom megérte a gép 4db új 300 as koronggal,vagy 10 db használtal, 4db fűrészlap élező koronggal, és a 3db polírozó koronggal a 25e-et.

Szóval így utólag köszönöm szépen.

Kappann

drehás

Szia!
Csak a szállítási lehetőség,és a hely hiánya miatt hagytam meg neked![#nyes]
Azért irigykedem is .

drehás

KSU-H-250 tartozékokkal.
A Telszám ahol a tulaj elérhető 30 3906859

dtb

Ennél én csak azt nem értem, hogy mi kommunikál a cnc vezérlővel? Másképp mondva, honnan tudja a cnc vezérlő, hogy most mennyi a tényleges DRO érték, ha egyszer csak a mérők bemenetei vannak?

drehás

Gyorsan elvitték a kicsikét,legalábbis remélem mert tegnap eltűnt a hirdetés.Ha valaki innen vette az infót,beszámolhatna a tartozékokról.[#finom]

szabo janko

Ezt csak arra lehet használni mint a nóniuszt a szánon.
Viszont nagyon sok szerszámot tud tárolni - ahány késtartó van annyi szerszám adat - azokat lehet váltogatni, illetve van apszolút és inkremens mód is. szerszám adatokat minden egyes nullpont helyen lehet nullázni vagy értéket adni (amit mérsz) esetleg felezni minden axison. A felezés jó például a munkadarab közepét felvenni marásnál. (mert ugye lehet két vagy három tengelyt kijelezni. Én használom esztergán és marógépen is. marógépen tud furatkiosztást, sarkaláshoz vagy rádiuszhoz a ráállást kiszámolni. De ezeket a DRO gépkönyve szépen leírja. Szóval ez nem CNC-hez van digi skálának.

8gt3bsws

Sziasztok!

Dunavecsei "aprópénzért"

fúrógép

designr

Hozzáértő árulja :1350w...

RJancsi

Pontosabban W 1350, ahogy az adattáblán van. [#nyes]

Csuhás

Kisgéppel esztergálóknak jól jöhet: 90db esztergakés 28eFt

ecp4rs0md

Akciós forgócsúcsok és tokmányok a zalatools-nál.