Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

y580keijn

Szia.

Van egy hely az 51 és mellett Erőspuszta.
Kb. 10km Haraszriról.
Lefelé a Dunavarsányi körforgalom után.(Ibiden)
Van bent egy méh telep. Ott még lehet turkálni,vásárolni. Próba-cseresznye...

y580keijn

Ha megkeresel és kitalálod milyen anyag  kell,akkor lehet,hogy tudok segíteni....

dtb

kart emg

Szia!

Villamosmérnök kollégám nemrég vett a PeakTech-től egy TrueRMS multimétert. Nagyon dicsérte, ár érték arányban elég jó vétel.

Üdv.

Csuhás

Esetleg itt nézhetsz olcsóbb alternatívát. Nem rég vettem AN8002 műszert szvsz jól használható, bőven megérte az árát.  Banggood multik

dtb

"Mezei" multimeterem van, nekem  induktivitás mérésére kellene valami küytü, ami megbizható, mert van egy rakás bontott motorom, amikről szinte semmi infóm nincs, a max. fordulatszámhoz meg kell(ene) az induktivitás.

ultima

Hobbi célokra én is inkább ezek közül választanék/választottam.

Szalai György

"a max. fordulatszámhoz meg kell(ene) az induktivitás."
Azzal mire mész?
Hiszen a fordulatszámot egy fordulatszámmérő műszer méri.
(Esetleg árammal meghajtva és tengelyterheléssel, több szakaszban.)
Az induktivitásmérő hogyan segíti a jövőbelátást?

Csuhás

Vegyél egy ilyen tesztert, remekül mér ellenállást kapacitást induktivitást tranzisztort fet-et diódát, kondi ESR-t stb.
Nekem is ott van az asztalom sarkán egy.
Tronzisztor teszter

dtb

Ezért kell az induktivitás:
https://daycounter.com/Calculators/Stepper-Motor-Calculator.phtml
Egy ismeretlen motornál azért ad egy kiindulási alapot, hogy kb mire lehet számítani.

morvfer7

Még egy nagyon fontos információ, amire csak ma jöttem rá!
A http://vasszinesfem.hu/ webáruházban már egy éve nem aktualizálták az árakat, ezáltal a helyszínen drágábban lehet mindent megvenni, mint amennyiért a webáruházukban szerepel.
Felhívtam őket ma, megkérdeztem, hogy miért drágább minden tétel, mint ami az oldalon van és telefonon ezt mondták.
A lényeg:
Aki a webáruházban rendeli meg a termékeket, azoknak kötelesek annyiért adni, amennyiért ott megrendelte, de ha valaki a helyszínen vásárol és nem rendeli a webáruházban, az teljesen más árat fog fizetni.
Telefonban annyit mondtak, hogy egy hónapon belül fogják az új árakat berakni a webáruházba, így ha valakinek alapanyagra van szüksége, akkor azt minél előbb tegye meg, hogy megrendeli, persze, ha az ott szereplő árakon megfelel.

ywathzay

Ezt is ők mondták?:  "Aki a webáruházban rendeli meg a termékeket, azoknak kötelesek annyiért adni, amennyiért ott megrendelte" mert szerintem nem kötelesek, legfeljebb kapsz egy tel. hívást és közlik hogy nem annyi, és kell-e így is. Ez a jellemző. De legyen igazad, fosszátok ki őket![#nyes]

morvfer7

Ők mondták! Azért írtam, hogy aki akar azon az áron, még időben léphessen.

ultima

Egyébként kötelesek.
Ha nem teszik, komoly büntetésre számíthatnak.

kart emg

Nemrég vettem egy szerszámüzletben kulcskészletet. A pénztáros beütötte a termékkódot, majd mondta, hogy ez már többe kerül, de mivel a polcon az ár annyi volt amennyi, ezért kénytelen a polcon feltüntetett árért adni.

Üdv.