Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

Kidwick

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Csuhás

Békebeli eszterga mindössze 87eFt.

RJancsi

Hátha valakit érdekel, az index fórumon 10 órája rakták fel, eddig nem reagált rá senki:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=151050956&t=9041973

y580keijn

Már csak a két motor van fent...

Gyál

RJancsi

Bontószökevények...

rx80bs30x

Most láttam, hátha érdekel valakit, telefonszám meg van adva. :)

9pk59nuy

https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Digitalis_muszer_91420363.htm

Óraépítők figyelem!

Fenti link szerinti műszer tartalmaz egy csomó nixicsövet!

remrendes

Ha tudnam hova tenni, mar nem lenne elado.

dtb

jani300

Kár hogy szintercsapágyas hátul .

drehás

Itt hirdeti valaki ezt a csapágyat.
Ha valakinek EU400 as főorsója hengergörgős ,annak érdemes lenne tisztázni a csapágy előéletét.Én a kép alapján K-s nak nézem,de az eredeti skf-be a külső átmérőn még egy beszurás is van ,és egy furat az olajzás végett.Az hogy nem kotyog semmit nem jelent.Meg kellene nézni a belső futófelületet,mert a kopás abból már látszik.Nekem kellett a gépembe újat vásárolnom és tudom,hogy iszonyú ára volt.

drehás

Az EU400 gépkönyve alapján azért a csapágyszámot ellenőrizni kellene,mert csak emlékezetből írtam.

drehás

Szerettem volna megvásárolni fúrógépnek,de sajnos a távolság,és a szállítási költség nem támogat.
Kár lenne  veszni hagyni.Valamilyen marógép volt,nem házi készítés.
Kb 2méter magas,és 800kg

drehás

És az ára valóban 60 ezer.