Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

7cim5mm0

Ez a nyilvános fórumok előnye.
Közzé teszel valamit, ami után érdeklődsz, és elviszik az orrod előtt...
(Esetleg még önzetlenül adsz is szakmai tanácsokat a javításhoz, alkatrész beszerzéshez, azután kifizetheted az "árrést" valakinek.) :)

gaben

Sziasztok,

sajnos rá kellett jönnöm, hogy sem időm, se energiám nem lenne ehhez a géphez, a szemem valószínűleg jobban kívánta, mint az eszem.
Egyébként nem szoktam kupeckedni, nem az én stílusom.
Az ár egy irányár volt, mivel mindenki alkudni akar, de szerencsére jó helyre kerül, mert Bandi barátom megveszi 150.000Ft-ért.

Üdv, Gábor

lgabor

kly

kár hogy messze van nekem

Csuhás

Szerintem egy két hét és újra eladó lesz, lefestve, ötször ennyiért.

Csuhás

Van eladó eszterga is:
Weiler eszterga 700-as tartozékokkal 130eFt

drehás

Lehet,hogy megérné.

drehás

farkasl

Biztos,hogy megérné! Egyre-másra 100 fölött hirdetik az oszlopos gépeket. És ez szerintem jobb, mint a dunavecsei. Nekem mindkettő van.

Csuhás

snapscan

Nem látom, már el is vitték volna?

Csuhás

Feltehetőleg elkelt, jó gép, jó áron hamar elmegy.

kmil

Ha esetleg valakit érdekelne gépi menetfúró viszonylag olcsón.
Én már vettem belőle, korrekt eladó.
https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Gepi_menetfurok_110640356.htm

Csuhás