Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

dtb

Még egy LIDL akció, 30 darabos csavarhúzó készlet, ma vettem nagyon jónak tűnik, és csak 3.000,-HUF!
30 darabos csavarhúzó készlet

dtb

Még annyi kiegészítés, hogy érdekes módon, a Parside védőgázas hegesztő trafó is akciós a Miskolci boltban (36000,-HUF) de ez nem szerepelt az akciós újságban. Először azt hittem, hogy maradék plazmavágó, aztán nehezen leesett, hogy ez nem az.

fpd0kbd4

Ennyi pénzért? Nem csak porbeles huzallal használható ez a szerkezet? Akció nélkül akkor reális az ár.

dtb

Sajna nem fényképeztem le, de mondom, dobozon levő fotó miatt először azt hittem, maradék plazmavágó. Aztán jobban megvizsgálva, már látszott a fotón a feltekert huzal, és a fej. Nem tudom, porbeles, vagy nem, nekem profi kütyünek tűnt :-) Most keresgéltem a neten a LIDL katalógusban, de sehol nem találom. (máshol sem)

Oszi53

A facebookon hirdetik 50000.-Ft-ért. Valószínűleg egy kis szerszámköszörű.

Szalai György

RJancsi

Egy érdekes, masszívnak látszó fúró/maró szerkezet

Driver1

Üdv,hátha valakit érdekel:

svejk

Köszönjük, elhoztunk 160 métert. :)

Ha marad, akkor a maradékot elvisszük Debrecenbe.

designr

Akkor te vetted meg...hirtelen eltünt..ha marad vennék belölle..

fn47xk7ei

Én is rátelefonáltam az eladóra de jelezte , hogy valószínűleg egyben elviszik az egészet . [#szomoru1]De akkor most meg van a tettes ![#fogmosas][#nevetes1]

svejk

Mentségemre, önként feladtam magam. :)

RJancsi

Műhelyfelszámolásra hivatkozva a Vaterán elég sok cuccot kínál valaki. Olcsón jónak tűnő műszerek és sok más is van.
https://www.vatera.hu/listings/index.php?us=kissbecy32

svejk

Licites mind, no meg biztosan KH-sak :)