Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

designr

Mielőtt nekiállsz zártszelvényből vázat hegeszteni..
Mikron WF21 Heidenhain TNC355 szerszámmaró
500 e ft PLC hibás.
Veszel tőlem 3 szett 1-1,5 kw ac szervó szettet.UCCNC és kész..
https://www.facebook.com/marketplace/item/134506007885871/?ref=feed_rhc

dtb

Páran érdeklődtek már cnc futtatásra alkalmas PC-ről,
itt nagyon jó árak vannak, és az i3 proci szinte mindenre elég. Ezek bővíthető gépek, de azt azért ne árt tudni, hogy ezek nagy többsége "low profile" kialakítású, vagyis az esetleges bővítés esetén a normál bővítőkártya nem megy bele, mert kicsi a hely.
Core i3

xt79ipd3

Ipari vákuumszivattyú

Szép darab, jelenleg 301 Ft-on áll a licit. Ma zárul az aukció. (Nem az enyém, nem vagyok érdekelt az eladásban.)

vjanos

Tusírlécek, hátha érdekes valakinek.

Csuhás

E2N eszterga 100eFt alatt Budapesten, csak a rajta levő késtartó és tokmány ér ennyit. Ha még megvan akkor jó vétel. https://www.jofogas.hu/pest/Eszterga__esztergagep__esztergapad_jelkepes_aron_elado__105556853.htm

Kidwick

Csak elérhetetlen a szám. Vagy nem kapcsolható,foglalt stb.[#nemtudom] Hányan hívhatták már vajon?[#vigyor]
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

x5izpkum

Gravograph IS-700 (új típus, IS-400 külső vezérlős) olcsón eladó, barkácsolók előnyben. (Nincs hozzá vezérlő!)
https://www.ebay.com/itm/IS-GRAVOGRAPH-IS700-Engraver-Engraving-Machine-w-CONTROLLER-3125/193533554382?epid=18039221262&hash=item2d0f7faece:g:bXAAAOSwDvJe8sDs
(szállítás, vám, áfa még ráugrik, kb. 7-800ezer Ft-ból ki lehet hozni, ha ügyes valaki)

heq5

Kidwick

LÁTOD EZÉRT VEDD MEG AZ ENYÉMET...:)
eSZTERGA
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

heq5

Maradok a jó kis öreg TOS 80-asom mellett, annak nincs párja a kategóriájában. 35 év alatt bizonyított eleget.

Vetesi75

Ha nem akarja eladni, akkor mi a frac.zért árulja?

Bicska

hátha valakit érdekel

kmil

snapscan

Laza 30E Ft-os árréssel. Aki meg magának szerette volna, pl. én, az most fizesse meg a drága társunknak a vérdíjat.