Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

dtb

"Gyönyörű az a gégecső. Mi köze lehet az alumínium forraszanyaghoz?"
Na, pont ezért kérdeztem :-) [#eljen]

sufnituning

Én vettem egyszer próbára egy 5 darabos szettet, nem tudtam vele semmit csinálni, csak maszatolni.

Lehet, hogy én voltam béna, de akármit csináltam, nem lett belőle semmi. Pedig a bemutató videó alapján dolgoztam.

AWI-val még nem próbáltam ezt a fajtát, lehet, hogy DC-vel csak melegítve az alapanyagot jó lehet.
Mivel azt írja, hogy a pálcát a láng közvetlenül nem érheti, mert porózus lesz a "varrat"

Azt hiszem, nekem ez nem való.

xg2w6ib9x

Én is vettem itt a fórumon, de az nem így viselkedett. Nem akart szépen szétterülni. Olyan érzésem volt, hogy valami hiányzik a technológiából. Folyasztószer, vagy ilyesmi.
Persze az is lehet, hogy én vagyok a béna, de PB-oxigén, meg acetilén-oxigén kemény forrasztás sárgarézzel, meg ipari ezüsttel az megy szépen, akkor lehet hogy mégsem bennem volt a hiba.[#nemtudom]

sufnituning

Ép az bennünk a hiba, hogy nincs bennünk hiba.[#vigyor2]

xg2w6ib9x

Bennem van bőven....több is mint kellene...[#szomoru1]

MoparMan

Motoros

Jé egy TRIX 200 eszterga eladó ITT
Ha azt nézzük, hogy a helyigénye nem nagyobb egy asztali kínainál, és ezzel esztergályozni is  sőt szériázni is lehet....

RJancsi

Csuhás

kmil

kmil

fisrcxuk3

Ez nem is e-400, csak 320!

kmil

Ááá, igen! Bocsánat, ezt benéztem.