Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

Halihó Gyurka!
Satupad helyett, kötőgép váza, nem hinném,hogy bírja a kalapálást és egyebeket.... A felső polc fonaltartó stb.
[#worship][#worship][#integet2]

Üdv.: Árpád

Bicska

Hátha valakinek izgalmas lehet:

laca

Üdv mindenki !
Ezt találtam ! Fáj a szívem érte, de nincs elég helyem....
https://www.vatera.hu/strigon-marogep-esztergomi-szerszamgepgyar-msu-250-3082218413.html

Csuhás

De örültem volna egy ilyennek, de nem volt. Hasonlót vettem a duplájáért, igaz sok tartozékkal.

iyif9uu6h

Most látom, a vaterán nem kelt el ez a gép. Aki leütötte, nem találta elég jónak a gép állapotát.

Csuhás

Jó volt az a gép, szvsz inkább a vatera kihagyásáról lehet itt szó.

7cim5mm0

Nem. Elmentem, megnéztem. Összességében nem rossz, de én jobb állapotút szeretnék.

kwh2ipt

Hobby esztergagépet keresek.
max. 250.000 Ft-ig.
Csak fém fogaskerekes érdekel.
Csúcstáv: min. 300mm
orsó furat 21mm
késtartó 360 forgatható és le fől állítható legyen.A többi emailben.

kwh2ipt

Csak modern újszerű hobbiesztergagépet keresek max 3 éves korig.Ssúly 60-120kg-ig.

kmil

Sziasztok,
Ha valakinek esetleg.....
Ez a forgatható dönthető asztalos verzió.

mdani2

[#t19p151045#]

Ez az orosz 3V642 (3B642) orosz univerzális szerszámélező gépnek a tartozéka. Ha esetleg valakinek van ilyen gépe és hiányozna. Esztergakések élezésére szolgál.

kmil

Csuhás

Ruhla typ 59 marógép tartozékokkal 950eFt

https://www.facebook.com/commerce/listing/1005151606703076/?media_id=1&ref=share_attachment

Nem vagyok érdekelt a dologban csak nekem is ilyen gépem van.