Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

Csuhás

afjybsise

Ezt nem tenném ki az adok-veszekbe:
Ingyen elvihető kb 40-50 darab 5 literes műanyag kanna. Vízbázisú nyomdafesték volt bennük.

dtb

Facebook-osok előnyben :-)
3D scan

morvfer7

Lézereseknek 50x50 Cm méhsejtrács alumínium kerettel skálával lézervágáshoz

Itt kínálja egy fórumtárs szolnokon, de nem itt a fórumon hirdette meg, hanem a facebookon.

Azért írom ide be, mert nagyon jó áron kínálja, újonnan, dobozoltan, még van nála pár darab.

13000 Ft az ára, szerintem eléggé baráti ár.

Eladó cuccok: webshop.morvaiferenc.hu

Istvan0728

EAN 170 Nem az enyém! Hobbistának jó lehet.

2ni23j35s

Most találtam a hirdetést
Ugyan nem CNC, de csak 100000 Ft és 1500 mm az ágy. Ha valakit érdekel most Szegváron van.
https://www.facebook.com/groups/210461149531378/permalink/1377480499496098/?sale_post_id=1377480499496098

kmil

Valaki mentse meg az olvasztó elől! [#kacsint]
Én haza vinném, de már van egy.
Fémipari gyalugép (ráadásul nem is kicsi) 40.000Ft
https://www.facebook.com/marketplace/item/584850213732364/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post

kmil

Még egy felvetés. Lehet olyat, hogy ha valaki az itteni link vagy ajánlás kapcsán megveszi az adott gépet, akkor azt beírja?
Mivel én imádom a gépeket, örömmel töltene el, ha tudnám, hogy jó helyre került. Az alábbi gyalut esetleg meg is nézném beüzemelve.
Köszi!

ywathzay

Azért figyelembe kell venni, hogy korából kifolyólag valószínűleg agyonkopott az ágyazata, így nem is igen ér ettől többet, bármennyire is "szeretjük" a gépeket, egy harántgyalunál kopott géppel már jól nem lehet dolgozni.

kmil

Igen, van benne valami, de a tapasztalat szerint ezeket a gépeket nem a használat öli meg, hanem sajnos a "megfelelő" karbantartás hiánya. Nemrégiben mesélte egy barátom, hogy az ismerőse az elmúlt hetekben adott le a MÉH-be egy M-zárolt zsírozott Strigon GH710-est, mert kellett a hely. Be sem volt indítva. Kár érte .....

kmil

Béni

Néhány napig nagyon akciós árú esztergalapkák a GranToolnál:
https://tooler.com/dealgroup/yg-1_esztergalapka_retro_arak_202401

Csuhás