Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

drehás

EAN eszterga+ME1000 marógép 550ezer

drehás

Bocs, Facebook MARKETPLACE

zozo

Hátha érdekel valakit ez a billenthető forgató. Nem ismerem az eladót, csak láttam a hirdetést. Sajna facebook link van csak. forgató

Driver1

Üdv. MarketPlace-es

Szalai György

Na?
Jó kis eszterga és még az ára is jó.
Sok tartozékkal.

ii5d35wcx

Sziasztok! Látott már valaki ilyen ME 1000 marógépet?
Az asztala sem szabványos, meg a gépi előtolások. Valami átalakított vagy kísérleti gép lehet ? Öntvénynek tünnek az előtolás házak. A tipustáblán semmi különleges.[#nemtudom]

https://szerszampiac.hu/szerszamgep/eszterga-marogep_es_tartozekai/marogep-1864164

D.Laci

kmil

Sziasztok,
Cuki kis Osztrák műhelygyalu forgatható, dönthető asztallal.
https://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Osztrak_femipari_gyalu_126541501.htm

kmil

Csuhás

Ha monitoron is jó, tőlem letöltheted.

kmil

Köszönöm, és nagyra értékelem a szakirodalom gyűjteményedet!
Nekem már megvan könyv formátumban, csak hátha valaki még szeretne eredetiben. Az olcsóbbik verzió egész elfogadható szerintem.