Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

3ebj3bk8b

Jártam már náluk. Van ott még máig harcoló német alakulat is...

Van ami olcsó, de a legtöbb cucc azért elég drága.
A webáruházukban nincs fenn minden.

designr

Azt hiszem az Ebayon is ők vannak fönn..vagy keverem a Tatai céggel Tihanyival..

KBalázs

Sziasztok, Dunakeszi madarasteszkoban 4e Ft a Honeywell Xc100 co érzékelő!

vjanos

Vajon csak ott vagy a tobbiben is?

KBalázs

Csak tippelek hogy elírták az árát. Már máskor is láttam ilyen elírást, az nem volt más osánba. Egy full bovlinak meg 9e Ft írtak. Megnéztem vonalkódot nem tévedek-e, nem. Én meg pár hónapja vettem vagy tizensokezerért...gondoltam valaki jól járhatna. 2028ig jó amúgy.

vjanos

Köszi, ha úgy alakul, benézek hazafele :)

KBalázs

svejk

[#worship]

Basszus fél éve vettem kilencért az asszony állandó nyafogása miatt. :(

vjanos

Köszi még egyszer a tippet, ma reggel még tudtam zsákmányolni belőle [#integet2][#worship]

zozo

Hmmm, ez engem is érdekelne, ha tudnám mi az a madarastesco :)

zozo

Jaj, beugrott! Az O betűs!  -na az mifelénk nincsen, így le van tudva a dolog.

gk6nzg8h4

zozo

Igen, erre gondoltam. Ebből van BP vonzáskörzetében 11 db, az egész Dunántúlon meg egy db, Székesfehérváron  :)

gk6nzg8h4

Vettem egy fogaskerekes folyadék pumpát a német E-Bay-en.
 Szertintem mást is érdekelhet.

12V-os DC motor hajtotta csavart műanyag fogaskerekek vannak a műanyag házban. Folyadék pumpálására.
 Növényolaj, benzin és petróleum álló a szerkezet.
 A végnyomás 3,5Bar. 12V-ról 2,7 L/perc szállítás.
 Annyi szívóerőt tud kifejteni (újonnan), hogy nem kell nyomás alatt lennie. Kialakításából adódóan tud levegőt felszívni kis mennyiségben.
 A hangja csak olyan hangos mint egy kis kefés DC motoré.
 A munkaideje 12V-on max 15 perc, de hűtést építve neki, ez kitolható.

3mm-es szilikoncső kell hozzá, de lehet választani FESTO féle 4 és 6mm pneumatikus gyorscsatlakozót is.

Ára kb. 8200Ft + 3300Ft postaköltség Deutschland-ból.

Én kipróbáltam, nekem nagyon tetszik. A termék természetesen kínai gyártmány.

Link:
E-Bay

zozo

Hát azért levegőt ne  nagyon szívjon, mert attól hamar összerág a fogaskerék oldala és a ház siklapja. A fogaskerék szivattyúnak a folyadék a hűtő-kenő közege. Anélkül meghal.