Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Ha valakit érdekel...  EMU160 ezsterga. Bár feltűnően friss a festése, ami nem mindig jelent jót...

ra8nsmk6w

Ennél a tipúsnál a gyári zsir sem jelent jót.
A Magyar ipar szégyene.

ra8nsmk6w

RJancsi

Nem ismerem, leírnád mi a gond vele? De talán még így is többet ér, mint egy ugyanennyiért kínált új kínai esztergának tűnő Praktikeres valami.

Csuhás

Fordulatszám váltás 3 lépcsős bőr szíj átrakással, nincs irányváltó a norton felé, nagyon pici a munkaterület. A kínai ceruzahegyezőt veri, de inkább csak modellezőknek ajánlott gép.

RJancsi

Aha. Köszi! Még nem találkoztam ilyen géppel, kinézetre elég masszívnak tűnt. De a bőr szíjas meghajtás a transzmissziós korban volt divat, nem gondoltam, hogy még ilyennel szerelték ezeket.

ra8nsmk6w

1965-ben inas koromban dolgoztam egy 0 kilométeres gépen.
Komoly türelem kellett hozzá. Elötte EAN és TOS gépen dolgoztam. Nem összemérhető kategoria.

Mindent összevetve otthoni első hobbigépnek elmegy. Ha az ágy és szánszerkezet korrekt akkor veri az árban azonos kinai csodákat.
Azért 300 körül már lehet elfogadhatobb gépet is venni és nem kell az ideggyógyon kikötni[#idiota]

Csuhás

Imbusz hernyócsavar készlet 200db 2200Ft banggood

8v9esubsb

Sziasztok!
Gépvásárlásra készülök ,mia véleményetek erről a gépről:
https://www.zakanyszerszamhaz.hu/termek=9466_Bernardo-BF-40-furo-marogep
Megfelelne-e CNC gép alkatrészei készítéséhez és CNCsíthetö-e az orsók kicserélése vagy egyébb nagyobb átalakítás nélkül.Esetleg a beszerzéséhez valami ötlet áfát nem tudok visszaigényelni.

drehás

Csuhás

E2N eszterga Jónak látszik, sok tartozékkal, elfogadható áron.

remrendes

Pont hasonlot kerestem [#worship] Igaz, 200-as koronggal jobb lenne :)

Kidwick

Dávid CNC[#wow1]
DÁVID
Sok az egy kicsit szerintem.
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

gaben

Ez a "szutyok" ér valamit?