Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Persze! Ez egy MN-80! Ebben a mérettartományban legfeljebb egy két svájci gép versenyezhet vele. Szépen felújítva így néz ki: MN-80

gaben

Természetesen csak vicc volt a jelző, mert már én is nézegettem őket és eszméletlen szép kis masina ez.
Legutóbb a jófogáson 550.000Ft-ért volt egy eladó. [#wow1]
Köszi az infókat, ha működőképes állapotban van, akkor lehet elhozom a műhelybe.

designr

Vitathatalan hogy megéri a kis TOS.
De  előtte az E2N 550 ért..az mindent visz..

gaben

Ne is mondd, az álmom egy olyan eszterga.
De sajnos most nincs rá keretem. :(
Ha sikerülne ezt a kis TOS-t jó áron megvenni, akkor elhoznám.
Meglátjuk mit mond a tulaj.

ra8nsmk6w

Látom a tokmányról, hogy nagy átmérőjű anyagokhoz is használták. Ennek a gépnek a főorsó csapágy a gyenge láncszeme (csuszócsapágyas)Ami még nem lenne baj ameddig jó.
A másik a késtertó. Nem miősitem, de az legalább cserélhető.
Az ágy munka közben takarithatatlan. Kimondottan kis munkákhoz hobbi célra való. Ha létezik modelező gép akkor ez az.de nem több.

drehás

Akkor rajta!
Ha nekem nem lenne ,már elvittem volna.

gaben

Szia Gyula,

köszönöm az értékes hozzászólást. [#eljen]
Egyébként megnézi egy szaki a gépet és ha működik rendesen, akkor azonnal el is viszi, tehát esélytelen volt az egész üzlet így.

üdv, Gábor [#wave]

drehás

Iszonyat!Senki meg-ne próbálja!Ez minden(állitható kulcs)csak nem mérő műszer.Lötyög mindene,a pofák nem egy síkban,a végén egy sorjás stancolt alátét.
Szerettem volna még egy órás, 150-es tolómérőt,de ezek után
meggondolom a dolgot.Esetleg ha valaki vásárolt már itt tolómérőt,beszámolhatna a minőségről,és ha jó volt,akkor a típust is leírhatná.

Csuhás

Többször mutattam már a banggood mitutoyo koppintás tolómérőjét, ami érzetre, kidolgozottságra megfelel az eredetinek.

remrendes

RJancsi

Nem tudom mennyire és mire használható, de ennyi pénzért a tokmány és a szánok is megérhetik valakinek...

Egyműveletes eszterga

Csuhás

Arra amire a neve utal: egy művelet soroztban való végzésére. Hobby esztergának teljesen alkalmatlan.

RJancsi

Én is inkább alkatrészbányának gondoltam...

Csuhás

Lehet hogy van akinek megtetszik, nekem tizedáron ingyen szállítással sem kellene..