Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hirdetés figyelő

Indította gaben, 2024 április 09, 16:05

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Ide már tényleg jól jönne egy antigravitációs varázspálca. :)

sanyi84

Megvédem őket, van hogy itt a fórumon többért mennek dolgok mint náluk. Pár százast ott hagytunk kiegészítő dolgokra. Ha veszel lehet alkudni, sőt alapból áraik olyanok. Nem hiszem annyiba olyan hasznalható palettat kaptunk volna ott pl. Igaz nem köszörült csak forgácsolt öntvény na de bárhogy beteszem, lefogatom az derékszögbe áll. Jó, van amibe elszállt áraik vannak, volt amiből nem is engedtek, na azt ott is hagytuk. Sőt van ami nekik sincs.

ecp4rs0md

Lehet igazad van, akkor én pont a túlárazott dolgokat kérdeztem.[#vigyor4]

Kidwick

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Csuhás

Manapság nem divatos, de szerintem remek gép korrekt áron: Gyalugép

RJancsi

Nem tökéletes, de ha valaki most ismerkedik a CNC-vel talán alapnak megéri...

Lézer mechanika

Rabb Ferenc

Ojan ez a lézer laser akármi, mint a készítőjének a helyesírása. Pedig ez már a harmadik...

De gyakorlat teszi a mestert [#zavart2]

RJancsi

Nem a készítő árulja (ha minden igaz). De nem társkereső hirdetés, nem a hirdető az alku tárgya. [#awink][#nevetes1]

x5izpkum

Filléres cuccok kategória:
Gravograph élező, ha nem verik fel az árát, akkor ennyiért ajándék:
Ebay

VighLajos

Kár, hogy nem küldi hozzánk.

sanyi84

Vegyél hozzá patront majd megtudod. 200 font 80000 plusz lebeszélni vele. A magyar a filléres ehhez képest, főleg hogy olcsó patronkészlettel van szerelve.

drehás

Szevasztok!
Vásároltam ezekből a kerekekből,és nagyon tetszik.
A szélessége 50mm,jól szalad .A hirdető azt mondta több darab van.Kár hogy nem nagyobb,mert egyből szalag fűrészre gondoltam.A súlya 3kg körül.kerék

Csuhás

Hasonlót gondoltam szalagcsiszolóra, ugyan műanyagból, de nem vált be mert nagyon csapta a levegőt. Először beburkoltam, majd lecseréltem tömör alu kerékre. Szóval erre nem jó, de minden másra még jó lehet.

drehás

Végülis nem változtattam meg az elhatározásomat,maradt az elredeti felhasználás,csak számomra meglepő volt,hogy mennyire profi a kerék,és még van 20 db az eladónak.
Gondolkodom,hogy rendelek még belőle.Én már régóta vadászok nagy teherbírású kerekekre,de iszonyú árakon vannak.

x5izpkum

Nem nekem kell, (több év keresés után tudtam venni használtat) csak kerestek többen élezőt, ez meg ott van, meg lehet venni, nem csak elméletileg. (ha valakinek tényleg kell, akkor sokkal drágábban is megveszi, az új ára egy hasonlónak 1000 Euro felett van)