Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

skwby94ub

Az axiál csapágyakat zsírozd ám! A főorsó csapágyakat 0,02 mm játékkal szoktuk beállítani-első közelítésnek jó a 3 század is.

skwby94ub

De akkor mért a pofát rakod bele a lavórba, mért nem a furut?

Robika37

Úgy-hogy ne is használj belőle küld át nekem

4um5b65d

Hát mert nincs akkora lavórom amibe fejtetőre állítva befér egy oszlopos fúrógép, ugyanis azon fúrtam.
Felülről meg hiába borítok rá egy lavórt, lefolyik a vasszer... :)))

skwby94ub

Pedig még meg akartam kérdezni: bele kell állni a lavór vízbe fúrás közben?[#mf1][#boxer][#nyes][#wave][#nyes]

4um5b65d

Volt egyszer a régi meló helyemen a hülye állat kolléga. Délutános műszakban kivágta az üres 200 literes emulziós hordó tetejét, kimosta, a másik hülyék meg hordták bele vödörrel a vizet. Le az alsó gatya is, ugrás bele és úgy esztergált.
35 fok délután, jól esett neki.. :)))

000000000

Úgy csináltam [#wave]

skwby94ub

Laslie,nem tudom miért, de nagyon jó kedvem van- mintha az ördög bújt volna belém... (Úgy látszik, teljesen meggyógyultam)[#taps][#integet2][#nevetes1]

4um5b65d

Én is így voltam valamelyik nap, aztán belenéztem a naptárba és az volt oda írva, hogy én mosogatok aznap... [#nyes][#nyes]

skwby94ub

Az emulzióhoz:
Volt egy nagyon.......munkatársam, az pedig a délutános műszakban, 36 fokos melegben, amikor nagyon sok munka volt-hogy ne veszítsen időt-
belepisált a forgács tálcába.
Másnap reggelre megbuggyant az összes emulzió, és olyan büdös volt a műhelyben, hogy nem lehetett kibírni.
nŐ meg nem értette: mért rúgták ki?

skwby94ub

Te is be vagy osztva?[#nyes][#nyes][#nyes]

4um5b65d

Mindig megszívom...
Amikor jó sok van egyszerre, akkor érdekes, mindig én vagyok a soros.
Persze soxor nagyon sok munkám van itt lent a műhelyben. És ha ilyen nagyon sok munkám van itt lent a műhelyben akkor bekapcsolom a gép olajszivattyúját és leülök netezni veletek...majd ha már valaki elmosogatott akkor szépen felmegyek , lezuhanyozom és leülök netezni veletek... Ennyi nekem is jár...
[#taps][#nyes]

skwby94ub

Ravasz vagy! Én folyamatos ellenőrzés alatt állok.
A feleségem minden turpisságot kiderít. Mondtam is Neki: jó nyomozó lenne belőle...

4um5b65d

Nem kell oda semmi más, egyszerűen csak egyik este rókát "látsz" a kertben és az udvaron.
Ki merne sötétben már utánad menni a műhelybe.
[#nyes][#nyes]

skwby94ub

Á, nem engedne ki: hátha elvisz a róka!