Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Dehogy vírusos, nemrég raktam fel képet. Csak még nem vették le a figyelmeztető jelzést.

4um5b65d

Most jut eszembe, pár napja használtam a 4 pofást, de úgy hogy csak 3 pofa volt benne....
Akkor ezt hová kell sorolni ? :))

KoLa

Csak ezt a régi képet akartam mutatni hogy én beszúrtam a négypofásnak és ide fogok be szabályzáskor egy gyűrűt, de ezt lehet másra is használni később!http://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/tokm%e1nypofa%20szab%e1lyz%e1s/800x600/02.jpg" border=0>

KoLa

A segítség B....- ba

KoLa

4um5b65d

Tudtam, hogy tudod... :))

000000000

Hadd legyen mindenkihez egy kérdésem aki ebbe a tokmányhistóriába pro és kontra válaszol.Valaki megkérdezte e már hogy a szabályozni kívánt pofát,milyen átmérőre állították be?

KoLa

Én nem vótam:)))
Nem én vótam:)))
Tényleg mennyi?
Gondolom a legközelebbire amibe még befér egy stabil kés[#nemtudom]

4um5b65d

Igen, én rákérdeztem, de nem a konkrét méretre, hanem a szabályzott méret és a munkadarab mérete közti különbségre.  
Már ha robroy pofagondjáról kérdeztél...

000000000

Szedd szét a tokmányt és nézd meg , mérd ki a spirál átmérője és a ház agy között mekkora a különbség , érezhetően kotyog e vagy sem a spirál a házban ?Ha mindezzel meg vagy és a mért érték 3 századnál több ,netán tized -tizedek , akkor bárhogy is fogod szabályozni a tokmányt , pár  jó munkadarab után egyre rosszabbak jönnek , a pipától meg egyre kevésbé megy az agy.
Amennyiben szükséges későbbiekben folytatom.

000000000

A kép jó , mi is csináljuk , csak nem késsel szabályozunk.

4um5b65d

Hát lehet, hogy ez nem fog menni , szerintem csak ez az 1 tokmánya van... :)

000000000

[#taps][#taps][#taps]. Nem baj nekem van még feleslegem.

4um5b65d

Szóval eladásra játszol ? :)))
Akkor javasold neki, hogy gyémánttal ütögesse meg a tokmány külsejét, hogy nem visszhangzik e...
Így kapásból el tudod adni a kőszabályzódat is.. [#nyes][#nyes]

4um5b65d

Tokmánypofáid vannak fölösbe ?
Otthon dolgozol egyébként ?