Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez nagyon atom:)

Hogy tudok keresni a tárhelyen?

000000000

Rabb Ferenc

Ha még nem verted szét a betonaljzatot, és érdekel 4 db 16-os gumitappacs, keress meg!

000000000

Sziasztok!
Dudkin linkje kutatásra inspirált. A linkben szereplő berendezés ebből a szaklapból származik:

http://www.projectsinmetal.com/

Itt mennyi motyó van. Fémmegmunkálás téren...

000000000

Kösz a linket, nagyon jó.

skwby94ub

Ohmact-Pongrácz: Esztergálás
Jó könyv!

zc6b3g9pv

Sziasztok!
Valakinek a jóvoltából letöltöttem az E2N típusú eszterga gépkönyvét.
Először is köszönöm neki.
Sajnos van benne egy pár oldal, ami hibás.
Keresném a gépkönyv 12,19,302-R1,302-R7,302-R20,302-R27-es oldalakat.
Ha valaki segítene benne,azt megköszönném.
Üdv.
turing

zc6b3g9pv

Szerintem a FABORY-nál lehet ilyet kapni, ha még nem késő.

skwby94ub

No-no, az egyik sötét(szürke), a másik zöld szilíciumkarbid. A zöld nagy tisztaságú, ezért élesebb, finomabban lehet vele keményfémet köszörülni.De a kettő közül melyik az? Vajjon milyen gyártmányú kövek lehetnek ezek? Olcsóbb beszerzési forrás?[#conf]

4um5b65d

Hoppá, azt hiszem "szelektív olvasás szindrómában" szenvedek... :)))
A zöld szó kimaradt az olvasatomból.  
Akkor a válaszom helyesen : Fogalmam sincs...
Sem a fekete, sem a zöld kövemre nincs ráírva. Sőt most, hogy megnézem a dolgot a fekete követ nem is találom. Bár ha meglenne akkor sem tudnám, mert arra meg 100P jelölés van ráírva a listám tanúsága szerint.

4um5b65d

Jelentem a szürke SiC kőre 1C van írva.  
Már csak kellene valaki aki igazolja, hogy a zöldre meg 2C jelölést tettek... :))

HJózsi

Igazolva ... 2C zöld http://www.granitnet.hu/engine.aspx/letoltesek" TARGET=_fnew>GRÁNIT termékkatalógus 10. o.  Ősszel voltam náluk, a fazékkőből pl. már nem is gyártanak szürkét, csak zöldet ...

f7k4ytivb

4um5b65d

Ezzel a Kucsakerrel én megjártam.
Még az előző honlapjukról rendeltem pár cuccot, aztán felhívnak, hogy a 7 termékből 5-nek rosszul van fent az ára. Elkezdtek alkudozni. Oda volt írva hogy 5db van egy csomagban és közölték az árat. Akkor kiderül hogy nem az 5 db kerül annyiba hanem csak 1db. Aztán a gyémántpaszta (20 grammos) nem az egész fecskendőre való kerül annyiba, hanem grammja. Csak tudnám hogy ki a frászt érdekel, hogy mennyi grammja a cuccnak , mikor grammonként nem árulják. Egy bakelit kötésű korongból meg nehogy már csak 1-et rendeljek, mert hát az nekik többlet munka. A weblapon pedig darabárat adnak meg és korlátlan darabszámú rendelést. Az 1db is benne van a korlátlan számban.  Aztán küldték a nagy csili vili katalógusukat azzal a dumával, hogy aki helyesírási vagy egyéb hibát talál benne annak ajándékcsomag jár. Hát találtam benne hibát. Nem is kicsit. Azóta is küldik az ajándékot.  
Én nem javaslom a céget. Ha a vaterán lenne a cég akkor ment volna a nagy negatív értékelés...

skwby94ub

Köszönöm Fiúk!
Ezek szerint a táblázat Gránit kövekhez készült?
A Swaty kft. köveit használom jobbára, ez szlovén
gyártású.Kecskeméten lehet rendelni, 20 db-tól az egyedi igényeket is legyártják.