Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Evodiron

Jóska mégegyszer köszönök mindent! [#worship][#nyes]
Remélem, hogy holnap már tolhatom ki a talicskát a forgáccsal. [#vigyor]

s7manbs8

Csak nem flexxel csináltátok ? Jól néz ki így a képernyőn.

4um5b65d

Hát persze, hogy tolhatod...

http://images.minimano.hu/jatekok_jatektartok/simba_jatekok/simba_talicska/simba_talicska_7136234-b.jpg" border=0>

Csak vigyázz, nehogy rálépj a talicskára....[#vigyor3]

hostya

:-))) [#vigyor2]

Evodiron

Dehogy. Rendes köszörű gépen. :D

Evodiron

[#mf2][#taps]
(Ez nem jó, mert műanyagból van, és ha rámegy az izzó forgács, akkor megolvad! [#nyes])

Robika37

"Köszörű gépen.." kolléganő megkérdezte: ollót is tudsz..? Nem volt szőke......kicsit se..ÁÁÁÁÁÁÁ

4um5b65d

Kár, pedig méretre megfelelt vóóóna... [#taps][#vigyor2]

4um5b65d

Na, tényleg, nem is mondtátok, hogy mi volt az oka, hogy nem stimmelt a tokmány a kúpra, ha egyszer már volt fent és akkor jó volt ?

skwby94ub

Üdv! Jól jött volna nekem is a hét elején: 30 kg forgácsot faragtam le a TOS új csapágyházáról...
Legalább volt hol melegíteni a kezemet...

Evodiron

Ja, hát a kúp szöge nem volt jó, egy picit eltérő volt, valamint nem volt teljesen egyenes. A vastagabb részen kicsit vastagabb volt, mint kellett volna, nem feküdt fel rá az élvonalzó (ugye élvonalzó a neve?).

Evodiron

Szóval amikor egyszer felraktam jól, akkor nagy mázlim volt. :)

4um5b65d

Remélem azért elfért a forgács egy tejfölös dobozban... :)))

4um5b65d

Jaja, egyszer voltál topa.... a többinél meg profi, hisz oda csak rosszul tudják a profik is felrakni. A kúpszögről meg nem tehetsz.... :))))

skwby94ub

Két nagy ratamobil tellett meg vele..."Rabútam" kellően, 60-as fúróval telibe... Csak másnap tudtam simítani, pihentetni kellett.
De Evodiron igen ügyes köszörüsnek bizonyult, lesz belőle valami...Az ujjában van a kés köszörülés: amit egyszer megmutattam neki, elsőre jól megcsinálta. Ez ritka jelenség- pedig hideg is volt.Most már csak egy jó köszörű kell neki-meg egy lehúzógyémánt...