Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ezt se hallottam még... [#fejvakaras][#csodalk]

KoLa

Az a helyzet hogy nem lőttél mellé sokat mert, mióta cnc esztergám van már nem vagyok magabiztos esztergályos, de tanulok erősen!!![#fejvakaras]

KoLa

Gondótam" nem most jöttem a tanműhelyből!!!

4um5b65d

Most nézem csak a Nr.1 -es képet.
Tényleg OBO-án játszottam :))))

(alkatrész felirat)

MoparMan

5 tizednek ekkora haccacáré? én nekiestem volna vagy a reszelővel, vagy ha nagyon jó kedvem van akkor egy dörzsárral....

4um5b65d

Dörzsár nem lenne jó, mert szétnyitná, meg aztán az ügyfél seggbe is rúgna ha reszelném. Elég precíz munkákat vár el...

s7manbs8

Van neki mikroszkópja, azzal nézi ? [#circling]

SquirrelTech

Na igen... Ezek a hétköznapok érdekes tréfái. 5 tizedet tényleg még szikével is le lehetne farigcsálni róla, de ennek precíznek kell lennie. A végeken az elektromos szerelés már valószínűleg olyan barkács lesz, amilyen éppen lesz...  
Lehet, tényleg az a lényeg az egészben, hogy jó legyen az árszabás? ;))

KoLa

Srácok! Laslie ezt a cuccot csak elővette ehhez a munkához!!!nem gondoljátok "tán" hogy ennyit esztergál egy kis hőlégfúvózás helyett ha van neki ilyen felfogató tárcsája:)))

4um5b65d

Átláttál a szitán kolléga....
Ezek egy 2db-os szériához készültek.. :)))

http://www.tihanyinfo.com/images/szita.jpg" border=0>

KoLa

Teccik ez a kép ilyen volt nekünk is gyerekkoromban! a szita a drótokkal nagyon ismerős !
Az a csáklya  mellette meg valami széna húzigáló vagy mi! én már nem láttam hogy használta volna valaki csak úgy fel volt akasztva a szita mellé mint nálatok!

KoLa

Mostmár kiveszem a gyufaszálakat a szememből megyek aludni, holnap fél kilenckor tegyél fel képeket a munkáidról legalább lessz idő kielemezni:)))

4um5b65d

Ez nem nálunk van.... Csak nem gondoltad, hogy kiszaladtam a pajtába éjnek évadján, hogy szitát fényképezzek ???  Nálunk van már drótos net is ahol ilyen jóképű kis szitákat lehet találni... [#nyes][#wave]

KoLa

D.Laci

Jó a barkács ötleted!!! [#integet2]
De a siktárcsát nem erre(is) találták ki?