Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

gsbwxanch

Akkor nem ~1360 magyar pénzben kerül...
:-)

Miki2

Miért nem maradtál otthon?
Vagy akkor már nem vot Fürede I és II?
Én a II-ben voltam.

ra8nsmk6w

Füredi 1 és 2 Kaposváron volt és én is a 2-be voltam 1969 szereltem le

HJózsi

Szintén a Füredi 2-ben 86 táján, utóképzésen ... [#wave]

skwby94ub

Fiúk, a Füredi2- t a földdel tették egyenlővé. Már csak a kapubejárat feletti vasból készült, rozsdás fölirat van meg: Hunyadi János laktanya...

KoLa

Én Kiskőrösön a vegyvédelmiben!

ra8nsmk6w

Igen, gyanús volt mikor a google térképen kerestem (igy múlik el a világ dicsősége)

KoLa

Én is megkerestem a googlearth-fotóin de azt vettem észre hogy ki van retusálva egy csomó minden aminek ott kellene lennie!
Esetleg van itt valaki aki odavalósi és tudja mi a helyzet? én azóta sem jártam ott!

Evodiron

30$-ig nem kell vámot fizetni, ha jól tudom. Én rendeltem már hongkongból (4 csomag), abból kettőt megnéztek a vámosok, de nem kellett egyikre sem fizetnem (15$ volt 3 csomag és egy 29$-os, ja és "gift"(ajándék) felirattal. :D)

Evodiron

Ja, és írt az eladó, hogy van rajta automatikus kikapcsolás.

skwby94ub

Igen, sokat járok arra- teljesen átalakult a hely:
a Füredi 1 még megvan, de lakóparkká alakítják át,
egy kevés katona még van benne...
A Füredi2 -t teljesen lebontották, gaz van a helyén. A felirat meg majd úgy jár, mint a lengyelországi: egyik éjjel ellopják majd...
Hát dióhéjban ennyi.

Miki2

Vajh ki tudja mi lett a kerítéseken kívüli föld alatti tárolókkal?
྆-ben kb 15 km hosszú oszlop vonult ki egyszerre.

skwby94ub

Uhh! Minden eltűnt! Én Jutában voltam katona ugyanakkor. Tudod hol van?

zczzn9622

MU 250 EE 250-01 E2N E3N vagy bármi más gépkönyve van valakinek? Cerébe tudok adni E400 Me 250 MVE 340 -t

Evodiron

Halihó!
Mi ez a pangás? [#lookaround]
Nekem volt egy 2 napos tanulmányutam Jóskához, ahol megtanultam köszörülni, és még csináltunk pár dolgot, ezek közül a leglátványosabb: Köszörült főorsókúp. Most illeszkedik rendesen a tokmánytárcsa. :)

http://cnctar.hobbycnc.hu/Evodiron/F%F5ors%F3/P1030177.JPG" border=0>