Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

De erre találták ki !  
Csak hát a síktárcsán akkora furat van, hogy elveszik benne az egész alkatrész, rögzítésekkel egyetemben.
Ezért került alkalmazásra egy mini síktárcsa...
[#wave]

D.Laci

Van mini siktárcsa is.
Szerez be egyet ha még hiányzik a készletböl. :)

Evodiron

Most komolyan. Minek fél milit kiszedni, ha azt mondod, hogy úgy is tágul az anyag? :D
És ebbe egy fénycső kerül? Vagy mi? Nekem eszembe sem jutott volna egy ilyen feladathoz esztergályoshoz menni, amikor ott a reszelő (meg-a hobbi gép [#vigyor]).

Rabb Ferenc

Zongorával is lehet tüzelni - csak egy kicsi drága...

000000000

ilyen melóval kb 1 percet sem tököltem volna. Aztán előveszem a hőlégfúvot és azzal ráteszem a fénycsőre.
Miután kihül már is méreten van  

svejk

Az a szénahúzó vonyigó...:)
De hülye neve volt ennek felénk....

sasi

Itt lemaradt a szöveg:
 Gondolom, egy ilyen zenekarban még manapság is eljátszadoznál...

D.Laci

Csak ara figyeljetek hogy aza bizonyos hangszer melyik végén áltok!!!!! :)

Evodiron

Evodiron

Evodiron

Ok, a postával együtt már 1360Ft körül van, de az még mindig nagyon olcsó. (kis trükkel a szállítási költségbe van elrejtve a termék ára)

000000000

Sziasztok  

Aki ismeri a Cseh gyártású Zelenda Zn150-es esztergát az kérem jelezzen nekem e-mailbe!!!! [#help][#help]

besirkyjh

Szia  

Ez nemtrükk hanem elfekvö és jön az ujgarnitura és ez biztos rajta marad igy inkább eladja olcson hisz a profit már megvan ez csak a ráadás .
Ha jol emlékszem a Praktiban tavaj karácsonykor vol ilyesmi 1000ft/db áron .
[#integet2]

Evodiron

Szia!
Majdnem 1000db elfekvő készletben? Jól bevásárolt akkor. :D
1000Ft-ért volt itthon is? Afene, hogy nem tudtam róla. Én a Lidl-ben vettem 3000-ért és az még jó árnak számítot nekem. Vaterán 2000-ért láttam legolcsóbban (+posta).