Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

"Basszus" itt szivesen lenék oboa  vagy bármilyen fúvós hangszer!:)))))
Ez az Oralchesztra mikor látogat szerény hazánkba?

KoLa

Erre a témára van egy pár megoldásom csak pillanatnyilag nem tudok fotózni a Kodak miatt!
Az akksi  Kodak KLIC 8000 a legolcsóbb 9050ft 3.7v
Mivel kis városomban nem lehet kapni még 1.5V-os lithium AA aksit sem kicsit várni kell a képekre[#falbav]

skwby94ub

Nálunk csak szénavonyigónak híták.És kis szita is vót...

sasi

http://www.akkuk.hu/adwords/AKKUINFO/Akku/1.70.KOD.999.15" TARGET=_fnew>Itt utángyártottat vehetsz, jó áron.
Nekem Olympus-hoz jobban bevált, mint az eredeti.

4um5b65d

Nekem az a gyanúm, hogy Play-Back-elnek a csajok.
A klarinéthoz nem konyítok, de a rézfúvósokat nagyon furcsán fújják... Valahogy nem jó a száj tartásuk.  
Ha véletlen az oboás sem fújja jól akkor bizony megszívtad. Ugyanaz lesz mint ha meleg vízbe lógatnád lőcsöt...[#vigyor3][#vigyor2][#eplus2]

4um5b65d

Csak nem gondolod, ha az ügyfél esztergálást kér akkor nem esztergálom neki ???
Nem lennél jó csapos. Sört kérnek és pálinkát adsz a vendégnek.... :))

gsbwxanch

Kipróbálod? Rendelsz?

KoLa

Köszi Sasi!
Már meg is rendeltem[#eljen]

gsbwxanch

Kár letett volna többet is...

Evodiron

Esetleg ha az nem válik be:
http://li-ion.addel.hu/search.php?searchtext=KLIC-8000
Az én gépemhez is itt találtam legolcsóbban akksit, ami ráadásul dupla kapacitású (papír szerint) mint a többi helyen ami lett volna (még az eredeti is csak akkora kapacitású volt mint a többi utángyártott). De végül nem vettem, mert az eredetit sem használom ki. :)

KoLa

Hé" api! soproni vagy?

KoLa

Köszi! ez még olcsóbb de már a "drágábbikat" rendeltem meg

Evodiron

Lehet. Most rákérdeztem, hogy van-e automatikus kikapcsolás rajta.
(elég fukarok, valaki kérdezte tőlük, hogy 20db esetén mennyi lenne az ár, hát a 148$ helyett csak 145$ kértek volna. Kemény 2% engedmény. :D)

Tényleg azok a fajták, amin van mm/inch váltó gomb azok kikapcsolnak kb. 3 perc után? Ami nekem van Lidl-ös az kikapcsol és nincs váltó gomb, csak mm-t tud (fú pedig annyira kellene az inch [#hehe][#awink])

Evodiron

Olcsóbb és elvileg nagyobb kapacitású. Legjobb párosítás. [#nyes]
Majd legközelebb jó lesz...

KoLa

Szia Svejk!
"Az a szénahúzó vonyigó" nagyon érdekelne hogy melyik megyében van? mert itt a konok Kunok földjén én spec még nem hallottam ezt az elnevezést:)))