Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Protekciós !! [#nyes][#nyes]

4um5b65d

Átment, ez így van, de tuti visszavett az átmérőből. Nem ment rá még egyszer a felületre teljesen, mert felkarcolta volna valószínűleg. Bár az anyagot nem ismerem amivel dolgozott....

4um5b65d

Gondolom valami magasabb kéntartalmú anyag lehetett. A beszúrás kenés nélkül elég durva.

Motoros

A lélegzetem is elált. Ilyen az én műhelyem is (álmomban). A helyhiányt úgy oldja meg hogy majdnem minden alá kereket szerel...ha kell akkor csak betolja középre.A kis gyalutól lettem teljesen kész.

000000000

álomműhely.....ugyan már! a forma szerintem csak gyűjtő :) Minden gép patent állapotban, felújítva, még csak egy zsíros ujjlenyomat sincs rajtuk.Megvesz vmit a szomszéd garázsvásárjában és felújítja /persze a munkahelyén,nehogy kosz legyen a műhelyébe/és berakja a tárlatba.Ha ott valaki dolgozik,akkor annak nyoma van,úgyhogy vagy bejárónője van a 100m2 pincéjébe vagy csak nézegeti meg simogatja a gépeit :):):)

Rabb Ferenc

Álomműhely [#hehe] Múzeum takarítás után. Utoljára akkor dolgoztak benne, amikor az utolsó porszemet kivitték [#nyes]

yuagaci9g

Akkor ez, amit elekton linkelt, hogy van, ez azert dolgozik is rendesen, de ekkora gyujtemenyt meg talan Varsa sem latott.http://www.finelinehair.com/home/" TARGET=_fnew>Hatulrol kezdjetek, ugy erdekesebb!

Evodiron

Léptetővel való ismerkedésem következő lépcsőfokára értem, találtam egy dos progit, amivel most gombnyomásra is tudom működtetni a léptecset, valamint G-kódot is lehet benne írni. TurboCNC a neve. Je! [#taps]

Miki2

Szervusz Lajos !
Tegnap kérted, hogy csináljak egy képet a rés tárcsáról.  Íne:
http://ru4oxa.blu.livefilestore.com/y1p4XDLf4VF2s2uPSxnICnELJucyD_dO9qyogCTOGKD8fQaWHZ4NCD1MCOVlI1V4EN5Cz-HArxHrvu1xpyHp6W5dQ8WZfvH9IPp/Image(139).jpg" border=0>

6 db rés van rajta.

000000000

Ezért nem jó az egynapos Tali, nincs idő semmire sem.

000000000

Én már láttam olyan videot, ahol nekinyomott görgővel központosítottak.

Miki2

Mi meg egy réz darabot, rosszabb esetben késszérat használunk.

Miki2

Talán a tavaszi megint kétnapos lesz.
Arra én is benevezek.

Motoros

"Álomműhely" Jó, ..lehet igazatok van.
Már az elején az a sok mikroszkóp is feltünhetett volna. Minek egy forgácsolóműhelybe ennyi mikroszkóp?? mégha lenne egypár specko köszörű, de az nincs egy sem.
Lehet hogy a fickó amolyan zugkereskedő, felvásárol mindenféle jobb sorsra érdemes gépet, feltuningolja, aztán ebben a patikában ínycsiklandó körülmények közepette árulja őket.

ra8nsmk6w

Én is munkanyomokat kerestem, hasztalan. Valóban álmodtuk, hogy ott még dolgoznak. Ha forgácsot akarok látni akkor le kell mennem a mühelybe vagy el kell botorkálnom Kinába