Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

skwby94ub

Fiúk, ha van véleményetek a tegnapi dolgról , kérlek benneteket írjátok meg a csevegőben.
"kalandorok kíméljenek"jeligére. Üdv.

svejk

Most meg mi bajod van?
Olvasd már el még 10x az írásom hátha meg is érted amit írtam, vagy megüt a guta, a fene bánja már.
És különben is lehet a közvetitő tengely a bűnös, akkor mitől izzana a főorsó?

svejk

Még szerencse hogy nem vagy moderátor....
Azt hiszed a Te félodalas irományaidat élvezetesebb olvasni, melyből úgy kell kivadászni a lényeget?

Evodiron

Úgy legyen. :)
Egyébként nem veszem a szívemre, ha rossz véleményt hallok a gépemről, még úgyis fejlesztés alatt áll. :)

Evodiron

Gondolod, hogy a mechanika emészti fel a motor energiáját? [#hehe][#nyes]
Egyébként az áttétel könnyen forog. :)
(a fő probléma most a hideg, de ha bemelegszik, akkor meg az a baja. [#idiota])

000000000

Valóban szerencse, de megnyugtatlak nem is akarok moderátor lenni.
Egy viszont hótbiztos: Nem szoktam írni oldalakat poénkodva pécsi érettségi találkozókról, meg a "hónom aljáról".:)Épp elég nekem VP-nek századszor válaszolni arra, amit én nem is mondtam soha.:)  

f35ezvjs

Hátha valakit érdekel az exoressen találtam ma.

Régió: Győr-Moson-Sopron megye - Öttevény  
Hirdetés típusa: Kínál

Állapot: használt  

Gyártó, típus: KES 100  

Eladó / bérbe adó: eladó  

Apróhirdetés szövege

KES 100 DÁVID Műszerész-eszterga kipróbálhatóan eladó. A gép zárt szekrényes állványra szerelt, 380 V-os két fordulatszámos gyári motorral szerelt, orsóháza szögben elfordítható.  
Tartozékok: prizmás késtartó, patronkészlet, cserekerekek menetvágáshoz, golyóscsúcs, fúrótokmány, menesztőtárcsa, ütközők, eredeti gépkönyv.
150.000 ért árulják.

f35ezvjs

bocs express és a telefon 70/6098676

svejk

Őszintén én csak belekapkodtam ebbe a topicba, csak részletekben olvastam.
Szigorú magánvélemény szerint én egyszerűsítenék rajta, max. 3 féle áttétel a szíjjal, a többit pedig átfogná egy frekiváltó.
Remélem ezt Tibor45 nem olvassa:)
De azt is le kell írnom hogy nálam nem működik ilyen szerkezet csak egy pár fórumtársunk és egy pár személyes ismerősöm használ ilyen megoldást teljes megelégedéssel.
Nem olyan komoly gép ez hogy a maximumra kellene törekedned.

Evodiron

Találtam ott még egy ilyet, 125e-ért. Ha valakit érdekel, lehet választani :)

Evodiron

Namost nekem ott van az az 5 tárcsa, nem érdemes leszedni szerintem. Motorról meg közvetlenül nem tudom hajtani, mert nem fér el jelen felállás szerint a motor az asztalon (elfér, de a szán beleütközne). Ha máshogy rendeztem volna el a dolgokat, akkor talán úgy lenne, de ez most így alakult. :)

Evodiron

skwby94ub

s7manbs8

Jó kis mokány eszterga.

Evodiron

BUÉK! [#integet2][#taps]