Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Mit is mondtál, mennyiért vetted a gépet ?

000000000

4um5b65d

Mintha csak a Baumax-os reklámfigurákat hallanám...
Jó Áron  
Érték Elek
:))

000000000

Amugy meg nem is mondta

000000000

A mesterem 160as tokmányt használ az e2n, tud valaki ilyet tosba vagy 125 ös höz fordított pofákat????

Evodiron

Aha. Hát lehet, hogy az enyém meg balra. :D Majd holnap megnézem.
(nem itthon van a gép, hanem 3 házzal arrébb a nagynéném garázsában.)

Evodiron

80eFt volt mindenestül ami a képeken van.
Megérte vagy sem?

3m9kaxws5

Szia AWI Gabi . Szerinted az awi nagyfreki tönkreteheti a mobil tell hangszoróját ?
Bocsi a nem ideillö kérdésért .

000000000

2004 ben vettem egy 6600-t azóta megjárta a poklok poklát és napi 10 órát volt kitéve legalább 4 awi gép folyamatos berregésének.
Nekem most is ez a telim van meg.
Smmi baja nincsen, ugyhogy sztem ez a mítosz cáfolva van.
Csak 1 esetben tehet kárt a telefonodban az awi gép, ha 50 mmnél közelebb tartod a woframhoz. Elolvad a drága

4um5b65d

Tudod, hogy mi lehet a gond a telefonoddal ? Ha fémes környezetben használod akkor óhatatlanul is kerül szálló fémpor a levegőbe. A hangszóró mágnes meg összekapkodja.

3m9kaxws5

Nekem 3 kül tipus ment tönkre kb 3hetet birtak . A hasamon lévö zsebembe hordtam öket és mivel ülve heggesztek elég közel kerültek a munka kábelhoz . Ezért gondoltam .

3m9kaxws5

A legujjabb telefonom viz por meg minden álló . ha 1 métert kibir elvileg a viz allatt hogy mehet bele fémpor ?

000000000

Amugy mi az awival alut hegesztünk aminek még a porát sem vonzza a mágnes

4um5b65d

Akkor nem tudom, hogy mitől megy tönkre. Cseréld le egy másik típusra. Vagy egyszerűen ne ott tárold. Szerintem sem túl előnyős az ilyen kábelek mellett tartani.

000000000

Amugy milyen rossz egy telefon lehet az amit ennyire be kell csomagolni hogy se por se víz se ütés ne érje mert az nem fogja bírni???:))
Nekem a 6600 egyszer a kocsiban a kabátom ujjába csúszott, a kabit nagy hévvel fekaptam magamra, a nokia egy parabola pályára állt, majd kb 6 m megtétele után a pcsolyába landolt pár ember között a trolimegállóban. Jöttek az okosok hogy ezt ki is dobhatod az enyém se bírta. De mikor odanyúltamhozz, az megszólaltr és felvettem és beszéltem és azóta is 5 napot bír az akku.