Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

ybm4ifb

Tudnom kell a modult is..és a furat méretét.
Legjobb lenne ha küldenél egy rajzot..skicc is megfelel.
Nincs valamid cserébe?

fisrcxuk3

Igen egyet értek , nekem még sosem kellett , ezért kiváncsiskodtam.

000000000

Méreteket majd csak holnap tudok. Az a valami az konkrétabban mi lenne?

fisrcxuk3

Ezt ugy értem megveszem a honolt anyagot , ki tud menetet vágni rá?

ybm4ifb

Hát..CNC témakörban...mid van..ami neked nem kell..levélben irj egy pár dolgot...végülis minden érdekel.

ybm4ifb

Nekünk van egy EU-nk..ha nem tudod megoldani,megkérdezem az esztergályos munkatársam..de Gödöllőn vagyunk.

Kertész Lacinak

000000000

Úgy érted, hogy 320+ÁFAért megvetted volna?
Kipróbáltam az 1500-as fordulatot működik, kattogó fogaskerék hangot inkább 60-as fordulatszámon hallottam. Kell-e hozzá cserekerék, vagy ami a táblázatban van, azt mind tudja kerék cserebere nélkül is? Egy darab fogaskereket találtam ami hozzá való lehet, a kép jobb felső sarka felé látszik.
http://www.csabi.hu/forgacsolas/e400-2.jpg" border=0>
Ezzel a géppel csak az a gondom, hogy a műhelyből kivinni nem lesz könnyű. Kicsi az ajtó és szintkülönbség is van. A műhelyből egy kb 5x2m-es zárt udvari részre lehet kivinni, ahonnan egy másik műhelyen át lehet kijutni az udvarra. Elvileg azért megoldható.

000000000

5 évvel ezelőtt más világ volt. Most sorra mennek tönkre a cégek. Nincs munka, akinek van annak meg nem fizetnek. Ez a cég több száz embernek adott munkát, 3000m2 telephelyen most meg holdbéli táj, hegyekben állnak a gépek. A nagy részét a rosszvasasok fogják megvenni.

ybm4ifb

Egy kerék jár hozzá---a többi felvan szerelve.

000000000

TOS SV18RA megtekintve. Élőben rosszabbnak látszik, mint a fényképek alapján vártam. Bekapcsolni nem lehetett, az ágy a tokmány környékén tele ütésnyomokkal, a hosszán kézikeréknek a nóniusz szerint 4mm a holtjátéka, a kereszt száné 1mm. A kurblikon a műanyag részek viszont még eredetiek, feketék. Tartozékok nincsenek hozzá, 200-as tokmány belső pofákkal, olasz késtartó egy betéttel semmi más. A kettő közül mostani információk alapján inkább az E-400 mellett maradok. Nem tudom, hogy mekkora lesz arra a gépre az érdeklődés, lehet, hogy 200-at meg kell ajánlanom érte.

000000000

Hello mindenkinek!Tanácsra lenne szükségem.Vettem egy ferm 500N típusu kis esztergát(amit már meg is bántam)meg tudná nekem valaki mondani hogy a fenébe kell azzal menetet vágni??nem a beállításra gondolok mert az megy a cserekerekkel.de a legkisebb sebességem 120, és ez nem olyan mint amin eddig dolgoztam hogy kar vissza aztán hátra.köszi.

f35ezvjs

Először alakítsad át. Ted az irányváltó kapcsolót a jobb kezedhez. /gondolom Te is így tanultad. ugye jobb kéz kapcsol előre majd hátra.
Ehez vagy állandó üzemű kondis 220 V motor kel vagy megoldod frekiváltóval és egy kissebb 3 fázisú motorral. a frekiváltó az tudja előre hátra üzemmódot.ja természetesen a sebességet meg egy potival fogod szabályozni. Ezt én is megcsináltam az OPTIMUM 280/700 esztergánál. csak így tudtam rajta dolgozni.Ha további gondod van hívj fel telefonon honlapomon megtalálod a telefronszámomat. www.cnc.hupont.hu
Szivesen segítek bármibe hívj.

f35ezvjs

Mennyit szánál egy jó esztergapadra tudok eladót

4um5b65d

Hol vannak rajta ütésnyomok ? A két külső csúszóvezetéken ahol a hosszán fut vagy a belsőkön ?