Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Bocsi Bodi! érdekelne hogy mihez használtad?
[#wave]

ukcge40u

Ne felejtsük el, hogy ő nem tanult szakember, hanem zsigerből ilyen jó.  
Ahhoz képest már ez is nagy durranás... :)

ukcge40u

Ezt majd kifejtem bővebben, ha igényled, szájbarágósan.
Az sem árt, ha telepítesz egy olyan gépre skype-ot, amin van net, és akkor hatékonyabbak tudunk lenni (mikrofon, vagy mikrofonos füles előny), sőt az sem baj, ha a netes gép a műtendő gép közelében van... :)

KoLa

Akkor mi Bodival félszavakból is megértjük egymást!!!

ukcge40u

ukcge40u

Csak valamivel magamra haragítottam. Érzem.

KoLa

Hát mivel a készülő gépemet nem éri el a wifi, meg egy gépre minek internet, meg amúgy is lebutítottam úgy hogy nincs rajta semmi csak a Mach3.
Mondjuk jó lenne ha a wifi sugározna 30 méterre 4 falon keresztül!!!

KoLa

Má álmos vagyok!
most értem hogy vigyek a műhelybe laptopot és akkor szóba irányítasz

s7manbs8

Olyan gépdobozt kellene a PC gyártókkal készíttetni, hogy lenne benne 2 alaplap , meg két minden, az egyiken a CNC futna, a másikon meg akármi, meg netezni lehetne, hagyományos Windows-ozni. Persze 2 monitorral is.

000000000

Erről a képről mesélnél valamit? Ez e főorső szöghelyzet érzékeléshez kell? Milyen érzékelő ez, hogy illeszkedik a vezérlő programhoz?http://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/Esztergag%e9pem+CNC/elektromos%20szekr%e9ny01.jpg" border=0>

000000000

A Gravírtű köszörűhöz kellett 6-os furat, passzentos a tőmörkeményfém marószárnak,20-as négyzetacélba.

000000000

Nehogy azt hidd! Én bírom a mondókádat, egészen más világra nyitod ki a szemünket.

ra8nsmk6w

Olvasd el a mach3turn forditását Magyar nyelven minden kérdésedre ott a válasz

KoLa

Sziasztok!
Milyen érdekes pcsaba1 hogy pont ezt kérdezed ,mikor az előbb a műhelyben éppen ezzel foglalatoskodtam, levettem azt az okkersárga optokaput mert számomra bonyolította a helyzetet hogy a tápja 12-24v-ig van de ,mostmár inkább azt az öt voltosat szerelem fel ami az mpg-n van.
Számítógép adja az 5voltot és fogadja a jeleket - tiszta ügy.
A tárcsára 1db 7mm-es rovátkát tettem egyelőre mivel a hatvani talin DLaci mondta hogy ő már próbálta de csak eggyel tudta beállítani , egyébként a Mach3Turn 38.oldalon van erről leírás.
De kérdezzük meg DLacit!   DLACI!!!!!!!!![#integet2][#integet2][#integet2][#mf2][#taps]

KoLa

[#mf2]nem ezt a smilét akartam hanem ezt[#wave]