Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

laca

A hűtőfolyadék meg a tus.... (a Hubertus)

HJózsi

Egy hasznos "app" androidra :

KTS - Korloy Tooling Solution
 url=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.korloy.mobile.kts&hl=hu]KTS[/url]

forgácsolási paraméterek kiszámolásához.
Könnyen meg lehet határozni pl., hogy a gépünk teljesítménye milyen fogásmélység, előtolást tesz lehetővé különféle anyagoknál.
De van benne lapkaválasztó táblázat stb.

HJózsi

Na ez most miért nem lett link ? [#fejvakaras] Ekkorát még nem hibáztam ... [#nyes]

KTS

HJózsi

Látom már, egy kapcsos zárójelet véletlenül kitöröltem ...[#ijedt]

KoLa

Látom éccakai műszakból tértél éppen haza:)
Van pár db 1mm alatti fúróm, Neked adom őket mert én nem nagyon látom még szemüvegben sem, küldj címet és elküldöm, Te hasznát tudod venni biztosan!

Motoros

Kösz majd írok.[#integet2]

Kidwick

Nem ismerem. Megosztanád?
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

svejk

Pontosan szerintem senki nem ismeri meg valószínű csak legenda, de a lényeg hogy a múlt században a nagy ellenségeskedés idején az egyik tábor precizitásuk jegyeként büszkén elküldött egy nagyon vékony fémszálat a másiknak, aztán "postafordultával" visszakapta keresztbe (hosszába) átfúrva.

Motoros

Van tovább: a japán meg szerényen visszaküldte megmenetelve.

J-Steel

Valaki tudna nekem küldeni egy rajzot, hogy a 125-ös Röhm tokmánynak milyen átmőrője van hátul a felfogatásnál és hogy hol vannak a csavarok, hány csavar van stb.?
Köszönöm!

svejk

hostya

Írd be a gugliba hogy: "Röhm 125 chuck"...
Keresgélj kedvedre...[#lookaround]

J-Steel

Ahol most tartózkodok ott nincs google, ezért kérem a segítséget.
https://en.wikipedia.org/wiki/Websites_blocked_in_mainland_China
Pirossal jelve, hogy mi nem elérhető.

hostya

Amit hirtelen találtam, a DuckDuckGo-n...
A Google-n kívül is van élet.. :)

Link

HJózsi