Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Ezzel is szemezgettem...
Talán ez a megoldás még jobb is...
Csak a tárcsa elkészítése tartott vissza... :)

000000000

ean eszergához keresek bábt ean 340-1000

6rk75uezn

Nincs keményfém fúróm sajna,igy ez kilőve.
Ezt a 4 furatos tárcsás dolog frankó csak engem is az elkészitése tart vissza,igy marad a gyűrűs szabályzás.

vjanos

Veszel egy vídia fúrót 200 forintért, átköszörülöd a hegyét "fémfúrósra", azzal ki lehet fúrni :)

Sz.József

Nekem sincsen keményfém fúróm... :)
Igaz, a 3. furat után már nem igen maradt az élszalagból. :(
Ha még egyszer szükségem lesz rá, akkor 1 fúró-1 furat...
Persze a megfelelő fordulatszám az fontos..., na meg egy kis kencefice.

Csuhás

A tárcsából csak az a kevés számít ami a pofák közé kerül. Ezután vegyél három nyolcas anyát, öltsd rá egy karton lapra úgy hogy be tudd őket fogni a pofák közé, azután letépve a papírt már köszörülhetsz is.

Sz.József

A csapos módszerrel túl vagyok a köszörülésen...
Azt tiszta sor, hogy a tárcsából mi a lényeg..., de
Mivel most a fantáziám cserben hagyott :)  megnézném ezt a "felvarrásos" dolgot...
De ha jól sejtem ez az anya (anyák) még el is tudnak repülni ha óvatlan az ember. :)
Igaz anyával nem, de egyéb betétekkel próbálkoztam és nem tartottam biztonságosnak.

Csuhás

Nem mondtam hogy szuper módszer, de elrepülni nem fog hiszen nem kell a tokmányt pörgetni, elég ha a köszörű forog gyorsan. Karton se kell, ha a jó a kézügyességed és meg tudsz tartani három anyát a meghúzás idejére.

sufnituning

Ezt most nem értem, hová kell a 3db anya?

PSoft

Ez egy négypofás, meg az anyák is 10-esek.
Lehet, hogy © Csuhás így gondolta?

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Negypofas/20160717_204641.jpg" border=0>

KoLa

A pofák közzé! de nem igazán jó módszer.

KoLa

sufnituning

sufnituning

Egy próbát megér!

sufnituning

Én kiesztergálom a pofavégeket és gyűrűvel szoktam, igaz így lehet, hogy ferdén húzom össze a pofákat, mert kívül felfeszülnek azok.a