Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Így már tiszta, nem tudtam, hogy létezik ilyen, teljesen korrekt.

István83

Üdv!Csinálni szeretnék egy hidraulikus satut,  
egy sima gépsatuból.Szerintetek ez megvalósítható?

Csuhás

Szerintem igen. Bár könnyen eltörheted vele a satut. Gondolom valami ilyen elven működőt szeretnél: http://www.betafer.it/hu/100685-hu-hidraulikus-leh%C3%BAz%C3%B3tengely-1589vi" TARGET=_fnew>Csapágylehúzó

István83

Igen.Hasonlóra csak én ezt az trapézmenetes orsóba szeretném beépíteni.Meg valahogyan szorító erő határoló is kellene hozzá.

re8jzm80a

Igen ezt ismerem.Inkább valami kisebb excenterprést alakítanék át vagy esetleg egy vésőfejet.

ekpyb096i

Üdv Mindenkinek!

Keresnék egy gépkönyvet Csepel EMR-140-es műszerész esztergához.
Esetleg tud valaki valakit, akinek meglenne bármilyen formátumban? Róla lenne szó, a képen ott a gépkönyv is:
http://www.lathes.co.uk/csepel/

Köszönöm!

sufnituning

Nekem van gyári 140-es hidraulikus gépsatum, még el is adom, lehet tekerővel is tekerni.

Csuhás

Ezeknek úgy láttam nagyon magas az áruk, így valószínűleg csak kíváncsiskodok: Mennyiért adnád el?

sufnituning

Most felújítás alatt van, mert én úgy vettem, hogy az egész kályhaezüsttel le volt festve, természetesen már az egész szétszedve, festék eltávolítva. sérülést nem találtam, szerintem a jövő hónapban kész, ára 40 darab ezres lesz, ha eladom?? Türelmet kérek az érdeklődőktől, ha kész, rakok fel képet róla.

Dakota25

Sehol (Csuhásnál sem) találok semmi infót a Csepel WM-175 padról. A 165-ösről legalább annyit, hogy létezik, de erről semmi.
Ismeri valaki? Esetleg egy elfekvő gépkönyv??
Bármi???
Segítség!!

Csuhás

Ehh ezért nem szabad gép vásárlás után egy ideig hirdetést nézegetni. Az enyémet egy százassal többért vettem, és nagyon szeretem használni. Ügyes kis masina. Vannak róla újabb képek a tárhelyemen ha valakit érdekel.

svejk

Igazából pénzkeresés jellegű a kérdésem.

Be merne vállalni valamelyikőtök egy 220 mm hosszú tengely legyártását, rajta 100 mm hosszon M10x1-es balos menettel?
A menetnek precíznek kellene lennie, mozgatóorsó.

ra8nsmk6w

Küld át a rajzot.

svejk

Emco? :)
A hét elején beszkennelem.